GÜNDEM Haber Girişi : 22 Ağustos 2019 15:08

BUCA HUKUKÇULARA EMANET

BUCA HUKUKÇULARA EMANET

BUCA HUKUKÇULARA EMANET

Buca’da asıl meslekleri avukatlık olan, yeni atanan Kaymakam Faik Arıcan ve yeni seçilen belediye başkanı Erhan Kılıç tarafından yönetilecek.

Faik Arıcan Kimdir

İzmir doğumlu olan Arıcan, aslen Antalya Aksekili olup, ilk ve orta öğrenimini İzmir'in Bayındır İlçesinde, lise öğrenimini Konya/Eregli'de, lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde, Yüksek lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Kamu Hukuku alanında tamamladı. 
Arıcan, mezuniyet sonrası; Avukatlık stajı, hakim, savcı adaylığı ve 3 sene süren kaymakamlık stajından sonra şubat 2002 de Denizli Çameli Kaymakamlığı'na asaleten atandı. Iğdır/Karakoyunlu, Tokat Almus ve Kütahya Altıntaş Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Arıcan, İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Afşin Kaymakamlığı'na atandı.

Erhan Kılıç Kimdir

1977 Manisa doğumlu. 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunu. 1999 yılında CHP'nin en genç İlçe Başkan Yardımcısı oldu. 2006-2008 yılları arasında Atatürkçü Düşünce Derneği Buca Şube Başkanlığını yürüttü. Çeşitli STK'larda görev aldı. 22 yıldır CHP üyesi olan Kılıç 2014-2019 yılları arasında Buca Belediye Meclisinde CHP'nin Grup Başkan Vekili görevini sürdürdü. Evli olan Erhan Kılıç bir çocuk babasıdır.