POLİTİKA Haber Girişi : 11 Kasım 2016 22:00

Buca DP Ata'yı unutmadı

Buca DP Ata'yı unutmadı
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 76. ölüm yıldönümünde Buca'da düzenlenen törende saygı ile anıldı.
Çevik Bir Meydanı'nda düzenlenen törene Buca Belediye Başkanı Levent Piriştna, Buca Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, Ulaştırma Kıdemli Albay Cem Örkmen ile Demokrat Parti Buca İlçe Başkanı Remzi İspa ve beraberinde ilçe yönetim kurulu üyeleri ve diğer siyasi partilerin temsilcileri, Belediye meclis üyeleri, Bucalı muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Mustafa Kemal Atatürk'ün 76. Ölüm yıldönümü anma töreni, Başkan Piriştina ile Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu ve Ulaştırma Kıdemli Albay Cem Örkmen ile siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının Çevik Bir Meydanı'nda ki Atatürk anıtına çelenk sunması ile başladı.
Orotoryo gösterisi duygu dolu anlar yaşattı
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Çevik Bir Meydanı'nda son bulan törenin ardından Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu ile Ulaştırma Kıdemli Albay Cem Örkmen ile Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi'nde düzenlenen Atatürk'ü anma etkinliğine katıldı. Atatürk'ü anma töreninde Buca Betontaş Anadolu Lisesi öğrencilerinin orotoryo gösterisi ise izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.  
Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, bir hafta önce hayatını kaybeden çalışma arkadaşları, Duygu Demirci ve Süleyman Akın anısına belediye hizmet binası önünde lokma döktürdü.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.