SPOR Düzenleme Tarihi : 21 Aralık 2020 10:30 Haber Girişi : 21 Aralık 2020 14:44

“Bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok”

“Bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok”

“Bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok”

Misli.com 3. Lig 1. Grup’ta Bucaspor 1928 fırtınası devam ediyor. Sezona kendi öz evlatlarıyla şampiyonluk parolasıyla başlayan sarı lacivertliler 5 haftadır yenilgi yüzü görmüyor. 

Geçtiğimiz hafta Fatsa Belediyespor deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönen şampiyonluğun en büyük adayı Bucaspor 1928, evinde Edirne Belediyesi Paş Edirnespor’u 3-1 yenerek yoluna devam ederken üst üste aldıkları galibiyetlerle sıralamada 32 puanla Lider Diyarbekirspor’un 1 puan altında ikinci sıradalar. 

Misli.com 3. Lig’de tüm gruplar içinde genç takım olmasına rağmen en çok gol atan takım olduklarını belirten Bucaspor 1928 Başkan Cihan Aktaş, Edirne Belediyesi Paş Edirnespor karşısındaki kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Bu ligde yenemeyecekleri takımın olmadığını söyleyen Cihan Aktaş, “Bizim her müsabakaya, her puana talip olduğumuzu daha önce söyledim. Biz sahaya, beyaz bayrağı kaldırarak teslim olmaya çıkmıyoruz. Kazanmak, puan almak için 90 dakika savaşan, mücadele eden geriye düştüğü zaman bile çok ciddi reaksiyon gösteren bir takımımız var. Umut ediyorum, inşallah istediğimizi, arzuladığımızı bu sezon bir üst lige çıkarak gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Bu sezon kendi özevlatlarıyla genç bir kadroyu tercih ettiklerini belirten Aktaş, ‘Güzel bir jenerasyon yakaladık. Bucaspor Akademisi’nde de üretim devam ediyor. Hocalarımız ve sporcularımız ile Bucaspor’un geleceğini doğru inşa ediyoruz. Yetiştirdiğimiz oyuncuları Süper Lig takımlarından birçok teklifler geliyor. Şuan onları masada bekletiyoruz. Ligin ilk yarısını tamamlamamıza bir maç kaldı. Perşembe günü Antalya Kemerspor engelini de aşıp bu yarıyı zirvede tamamlamak istiyoruz. Hiç kimse şunu unutmasın Bucaspor oyuncu fabrikasının bacası hala tütüyor” diye konuştu.