GÜNDEM Haber Girişi : 19 Eylül 2016 11:20

Atatürkçüler hedef büyüttü

Atatürkçüler hedef büyüttü
Dortmund'da bir araya gelen ADD'liler Dünya ATatürkçü Düşünce Platformu'nun kurulması için düğmeye bastı
Atatürkçü Düşünce Derneği Siegen Sekreteri Tufan Bozdoğan açıklamasında şu görüşlere yter verdi.
Saygıdeğer Demokratlar!
Bütün dünya'da etkinlik gösteren demokrasiyi, hukuk devletini, kadın erkek eşitliğini, din dil farkı gözetmeksizin bireylere eşit davranılmasını ve bilime saygı duyan sahip çıkan; ülkemizde ve dünya'da aydınlık günlerin hüküm sürmesine katkıda bulunan ADD Derneklerinin beklentisi doğrultusunda, ADD Ankata Genel Merkezi Yurtdışı Sorumlusu olarak Sayın Dr. Hakan Akbulut'u görevlendirmiş bulunuyor.
 
Dr. Hakan Bulut'un çağrısı üzerine ABD'den İsveç'e, Avusturya'dan Hollanda'ya, Fransa'da Federal Almanya'ya kadar bütün ADD Dernek Temsilcileri 18 Eylül 2016 tarihinde Dortmund'ta bir araya gelerek uzun zamandır beklenen Birlik Platformunu kurmuşlardır. Platformun adı ''DÜNYA ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE PLATFORMU'' olarak oybirliği ile kararlaştırılmıştır.
 
Böylece sesimizi daha fazla duyurup, ülkemizin geleceğinde daha etken ve aktif görevleri omuzluyacağız.
 
Girişimin bütün Türk Halkına hayırlı ve uğurlu olmasını dileyenleri, bu girişimi aktif desteklemeye çağırıyorum.
 
Güzel ve mutlu günleri birlikte ülkemize getireceğizin müjdesini verir, geçen hafta kaybettiğimiz Atatürkçü Tarık Akan'ın dostlarına başsağlığı dilerim.
 
 
Saygılarımla
Tufan BOZDOĞAN
(ADD Siegen Sekreteri)

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.