POLİTİKA Haber Girişi : 28 Şubat 2024 22:00

AK Parti Urla'da Tarkan Bakırlı projelerini tanıttı

AK Parti Urla'da Tarkan Bakırlı projelerini tanıttı
Cumhur İttifakı, Urla'da yerli ve sevilen adaylara listelerinde yer vererek, yerel seçime hazırlanıyor. Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı, projeleriyle Yarımada'ya hizmet için hazır olduğunu söyledi.

 

 

 

MUSTAFA OĞUZ -

URLA İSKELE 

 

 

 

Cumhur İttifakı (Adalet Kalkınma Partisi AK Parti) Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı evsahipliğinde, ittifakın yereldeki yöneticileri ve Urla Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla yerel basın temsilcilerini Urla İskele'de yemekte buluşturdu. 

 

 

 

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ...

 

 

AK Parti Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Rahmi Taştan, Meclis Üyesi Adayları ve Seçim Koordinasyon Başkanı Önder Şengüler yerel gazetecilerle buluşmasında, Urla üzerine görüş alışverişinde bulundular.

 

 

 

 

Buluşmada Urla ile ilgili  projelerini anlatan ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Belediye Başkanı Adayı Tarkan Bakırlı, 31 Mart Yerel Seçimleri ile ilgili iddialı konuştu. 

 

 

 

2004 SEÇİMLERİNDEKİ TABLO VE BUGÜN...

 

 

 

Cumhur İttifakı Urla Belediye Başkan Adayı Bakırlı,  2004 yılı seçimlerine atıfta bulunarak "O yıl da yerel seçimlerde ANAP Urla ve Seferihisar'da birinci parti, AK Parti ikinci ve CHP 3. Parti oldu. Cekedimi koysam kazanırım anlayışı, artık bitmiştir. Bu seçimde ceketlerini alıp gidecekler" dedi. 

 

 

 

URLA KART 

 

 

 

Cumhur İttifakı Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı, belediyede çalışan sayısını mahallelerde açacakları kreş ve hizmetlerle 2 katına çıkaracaklarını ifade etti, "Urla Kart ile dezavantajlı emeklilere her ay 2 bin TL para desteğini yerel yönetim olarak karşılayacağız. Yapı riski bulunan Urla Belediye binası var. Kimsenin can güvenliği yok ve biz yenisini yapacağız. Belediye çalışanlarının hakkını vereceğiz. Yıllardır belediyeden emekli olanlar parasını ancak mahkeme ve icra yoluyla alabiliyorlar" dedi.

 

 

 

 

PROJELER GÖRÜCÜDE...

 

 

 

Çok sayıda projeyi Urlalılar'ın dikkatine sunan Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı, "Urla iyi yönetilmeyi, çağa ayak uydurmayı ve geleceğe kalmayı hak ediyor" diye konuştu. 

 

 

 

İŞTE TARKAN BAKIRLI'NIN PROJELERİ

 

 

 

Cumhur İttifakı Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı'nın ve ekibinin, Urla için yaşama geçirmek istediği projeler ise çok sayıda temel başlıkta, hayatın içine doğrudan dokunuşlardan oluşuyor. 

 

 

 

 

"URLA KAZANSIN..."

 

 

 

 

 

Tarkan Bakırlı'nın "Urla Kazansın" ana başlığı altında, "Güçlü Altyapı, Temiz Urla", "Hibrit Tohuma Karşı Ata Tohumu" , "Engelsiz Yaşam Merkezi" , "Dijital Belediyecilik", "Çok Amaçlı Salon" , "12 Ay 12 Festival" , "Gastronomide Cazibe Merkezi", "Kamp ve Karavan Alanı Doğa Park Urla", "5 Yılda 5 Bin Konut", "Her Mahalleye Bir Kreş", "Özel Çocuklarımız İçin Atlı Terapi ve Mola Evleri" , "7/24 Dijital Kütüphane", "Yeni Otobüs Terminal Binası", "Yaşlılarımıza Ev Bakımı" , "Üniversite Kazanan Urlalı Gençlere 10 Bin Lira Burs", "Gençlik Merkezi" , "Urla Kart" "Aquapark", "Can Dostlarımızı Unutmuyoruz" gibi çok sayıda projesi bulunuyor. 

 

 

 

 

BATTI ÇIKTI KAVŞAKLARIYLA TRAFİĞİ RAHATLATMA HEDEFİ 

 

 

 

 

 

Cumhur İttifakı Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı'nın günlük hayata doğrudan dokunma hedefli bir başka projesi ise "Battı Çıktı" kavşaklarıyla ilçe trafiğinin rahatlatılmasına yönelik çalışmaları içeriyor.

 

 

 

 

 

Bu amaç çerçevesinde Urla'da, Uğur Mumcu Battı Çıktı Kavşağı, Jandarma Battı Çıktı Kavşağı ve Devlet Hastanesi Battı Çıktı Kavşağı adımları ile trafiğin rahatlatılması planlanıyor. 

 

 

 

 

"KARANTİNA BİTİYOR!"

 

 

 

 

"Urla Karantina Adası'nda Karantina Bitiyor" başlığı altında ise, adanın doğal güzelliklerini ön plana çıkaracak; herkesin ziyaret ederek günübirlik vakit geçirebileceği ve konaklayabileceği bir destinasyon hedefi öngörülüyor.  Bunu yaparken adanın tarihine ve doğasına saygılı bir yaklaşımla, betonlaşmadan uzak bir anlayışla; sürdürülebilir ve ekolojik hassasiyet gözeten bir dönüşüm planlanıyor. Ayrıca adaya feribot seferlerinin de düzenleneceği, projeler arasında sayılıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

(Broşürdeki tüm yazıları okumak için yukarıdaki GÖRSELİN KENARINDA YAZAN "flipbookpdf.net" yazısına TIKLAYINIZ.  Görseldeki sayfanın sağ alt köşesindeki 'SAYFA ÇEVİR' efektinden sayfalar arasında ilerleyebilirsiniz, sayfayı değiştirebilirsiniz.) 

 

 

 

YEREL BASIN BULUŞMASINA KİMLER KATILDI?

 

 

 

 

AK Parti Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı 
Rahmi TAŞTAN

 

 

Belediye Başkan Adayı 
Tarkan BAKIRLI

 

 

Urla İlçe Başkanı 
Ömer TİRYAKİ

 

 

Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı
Burak BALİ

 

 

 

 

Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı 
Önder Şengüler

 

 

Meclis Üyesi Adayları
Ümit ARSLAN
Serhat KURSAV
Cem GEZGİN