YEREL YÖNETİMLER Düzenleme Tarihi : 06 Ekim 2021 15:30 Haber Girişi : 08 Ekim 2021 09:30

Yeni banklar Çeşme’ye çok yakıştı!

Yeni banklar Çeşme’ye çok yakıştı!

Yeni banklar Çeşme’ye çok yakıştı!

Kentin çehresini değiştiren çalışmalara her gün bir yenisini ekleyen Çeşme Belediyesi, ilçe genelindeki kentsel donatı elemanlarından biri olan bankları yeniliyor. Yeni ve modern banklar vatandaşlar tarafından da oldukça beğenildi.

Daha yaşanabilir bir kent yaratmak ve 7’den 70’e Çeşmeliler’in parklardan daha verimli yararlanabilmelerini sağlamak için yürütülen çalışmalar kapsamında, yürüyüş yollarından, spor aletlerine, çocuk oyun alanlarından çöp kutularına ve bitkisel düzenlemelere kadar tüm bakım-onarım çalışmaları yapılıyor.

Çeşme Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Çeşme Merkez ve Alaçatı başta olmak üzere kentin geneline monte edilen yeni banklar vatandaşlar tarafından da çok beğenildi.

“Kentimizi güzelleştirmeye devam ediyoruz”

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, eski bankların kullanım süresini doldurmanın yanı sıra yenilenen Cumhuriyet Meydanı’na ve Çeşme’ye artık yakışmadığını dile getirerek, “Kentimizi güzelleştirmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Çeşme sahil ve Alaçatı’ya yeni ve modern banklarımız monte edildi, çok da yakıştı, ilçe genelindeki banklarımızı yenileme çalışmalarımız sürüyor. Çeşmemiz’e hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.