GÜNDEM Haber Girişi : 17 Nisan 2022 11:12

Vazgeçilmez Damak Tadı: Piriştine Börekçisi

Vazgeçilmez Damak Tadı: Piriştine Börekçisi
Buca'dan Türkiye'ye lezzetiyle yükselen, tadını unutturmayan doğal ürünlerin adresi PİRİŞTİNE BÖREKÇİLİK, her zaman taze çayı-kahvesiyle dost kapısı. Peynirli, ıspanaklı, kıymalı, patatesli ve patlıcanlı SICACIK Boşnak börekleriyle gurmelerin İLK DURAĞI

BÖREK BİR GELENEK

PİRİŞTİNE BÖREKÇİLİK  BİR MARKA...

 

 

 

 

Buca'daki kafeterya işletmesi Türkiye çapında lezzetiyle bilinen ve İzmir'e dışarıdan yapılan ziyaretlerin "havaalanı-merkez" arası ERTELENEMEZ "ara durak adresi" haline  gelen Piriştine Börekçilik, dalga dalga yayılan ünüyle damak tadı ailesine yeni bireyler katıyor.

 

 

 

 

İzmir'in bu geleneksel ünlü lezzet merkezi Piriştine Börekçilik İşletmesi'nin kaptanlığı, Buca'nın demografisinde kalıcı izleri olan Balkanlar'ın Güçlü Kadın Temsilcilerinden Birsen Piriştine....

 

 

 

 

KATKI MADDESİ BURAYA UĞRAMAZ

 

 

 

 

Kaliteli, lezzetli, sağlıklı ürünler sunan Piriştine Boşnak Börek İşletmecisi Birsen Piriştine, amaçlarının geleneksel aile yapısından beslenerek yola çıkan taze ve katkı maddesi bulunmayan lezzetlerin halka sunulması olduğunu söyledi.

 

 

 

İşletmeci Birsen Piriştine, "her zaman taze Boşnak Börekçisi" olarak piyasada bilinir olmanın sorumlulukları olduğunu vurguladı.

 

 

 

 

MİDE YAKMAYAN, ÇITIR

 

 

 

 

Piriştine,  şunları söyledi:

 

 

 

"Ürettiğimiz ürünlerin tazeliği konusunda tek olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Türkiye’de tek mide yakmayan, yağsız ve çıtır Boşnak Böreği konusunda işletmemiz güvenilebilir bir adres. Fırın ateşindeki özen, servis ve sunumda güleryüz ve estetikle tamamlanınca, Piriştine Börek ailesinin neden böylesine bağlarla gitgide büyüdüğünü anlayabiliyorsunuz."

 

 

 

Temiz ve kaliteli işin hakkını veren, tercihlerinde Piriştine Boşnak Börekçisinden vazgeçmeyen müşterilerine 'ailenin bir parçası' olarak baktıklarını anlatan Birsen Piriştine, "(Börek) denildiğinde, Buca’da uğranacak ilk durak Piriştine Börekçisi.Bu kural değişmiyor ve yılların korunan özeniyle de değişmeyecek" dedi.

 

 

 

 

"SEKTÖRÜN VAKKOSUYUZ"

 

 

Birsen Piriştine'nin eşi İbrahim Piriştine ise, “Kalite ve hijyen konusunda asla taviz vermeden, bol çeşit içeren ve damak tadına uygun Boşnak böreklerimizle hizmetinizdeyiz. Sabah kahvaltılarını işletmemizde yapam, mübarek Ramazan ayında iftar ve sahur için sipariş veren kıymetli müşterilemiz var. Onların bu sahiplenmesine minnettarız. Bayramların da değişmez damak tadı, aile sofralarının (anne böreği) burada, Çıtır gevrek, boyoz, simit, poğaça gibi ürünlerimiz de, işletmemizde konuklarımıza sunduğumuz ürünler. Sektörün Vakkosuyuz" dedi.

 

 

 

 

SADECE BÖREK DEĞİL, EV MANTISI VE EV BAKLAVASI SİPARİŞİ DE ALINIYOR

 

 

 

 

İbrahim Piriştine,   şöyle devam etti: "Piriştine Börekçisi'nde, özel ev yapımı mantı ürünüyle de Bucalıları ve kentin dışından, çevre ilçelerden müşterilerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Bir aile şirketi olan işletmemizde, peynirli, ıspanaklı, kıymalı, patatesli ve patlıcanlı ürettiğimiz Boşnak Böreği ve Mantı el emeği ürünlerimiz, tamamen hijyenik koşullarda ve doğal ürünlerle hazırlanıp sunulyor. Müşterilerimizin beğeni ve takdirlerini kazanmak, istisnasız her servisteki amacımızdır. Ürünlerimiz, kahvaltılarda, öğle yemeklerinde, ikindi çaylarında sofraların vazgeçilmezi haline gelmiştir. Sabahleyin fırından çıkmış, taze ve sıcak tabaklarınızda bulabileceğiniz Boşnak böreğinin tadına bakmaları için yurttaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

 

 

 

İŞTE LEZZETİN VE SAMİMİYETİN ADRESİ

 

 

 

 

Adres:

Efeler Mahallesi 338 Sk. No.2/B Şirinyer-İZMİR

 

Telefon: 0 (232) 452 34 09 – 0 (532) 567 44 96