POLİTİKA Haber Girişi : 30 Nisan 2023 15:51

Vatandaş İYİ Partili Keskin'e dert yandı...

Vatandaş İYİ Partili Keskin'e dert yandı...

"Vatandaş İYİ Partili Keskin'e dert yandı...

İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Öztürk Keskin, Torbalı ilçesine ziyarette bulundu. Torbalı ziyaretinde yaşlı bir kadın Keskin'in yolunu keserek AK Parti'den şikayetçi oldu. Keskin'e dert yanan kadın, "Bankaya gidiyorum diyor ki; emekli maaşı en düşük 7 bin 500 TL. Hayır 5 bin. Gidiyorum, bankaya faizden kurtulamıyorum. Yazık, günah milleti kandırmasınlar. Yazıklar olsun. İlk başta onlara verdiğim oyları helal etmiyorum. Ben oyumu verdim ama helal etmiyorum.” dedi.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala milletvekili adayları sokakta halkla temaslarına devam ediyor. İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Öztürk Keskin de Torbalı'ya ziyarette bulundu. Torbalı ziyaretinde bir kadın Öztürk'ün yolunu keserek iktidardan şikayetçi oldu.

Öztürk'ün yolunu kesen kadın; “Tam bir senedir yazık, günah Kendi sakat ameliyatlı bacağında platin var. Ben ameliyatlıyım ve şekerim var. Şunları borçla aldım. Borç çektim. Devletten borç etmişim, borç ödeyeceğim. Günah ya… Bankaya gidiyorum diyor ki; emekli maaşı en düşük 7.500 TL. Hayır 5 bin. Gidiyorum, bankaya faizden kurtulamıyorum. Yazık, günah milleti kandırmasınlar. Müslümanlığı kullanıp, Kur’an-ı kullanıp dini kullanıp. Ben de Müslümanım. 30 seneden fazladır Torbalı’dayım İzmir’deyim.  Namazında duan da kendine… İyi olacaksın, milleti perişan etmeyeceksin, milletin evladını buradan doğuya gönderip öldürmeyeceksin. Kayyum atayıp daha beter olmayacaksın. Tatvan Belediyesi’ne kayyum atadı. Şahsen onlardan bin beter hepsini biliyorum. Yazıklar olsun. İlk başta onlara verdiğim oyları helal etmiyorum. Ben oyumu verdim ama helal etmiyorum.” dedi.

MİLLETİ KANDIRDIĞINIZ YETER

“Ben bürolarına da gittim. Günah ya yeter milleti kandırdığın yeter, yeter! Biraz millet gözünü açsın Niye siz milletin evladı üzerinden siyaset yapıyorsunuz. Niye kan üzerinden siyaset yürütüyorsunuz. İnsan olun, hepimiz insanız. Ben ona oy vermiyordum ama…”dedi.

KADIN DAYANIŞMASINA İHTİYAÇ VAR

O sırada kadının sözlerinin arasına giren milletvekili adayı Keskin: "Yine oyunu vermemeye devam et burada hanımların desteğine ihtiyacı var. Kadın dayanışmasına ihtiyacımız var.” dedi.

EŞİM GAZİ KAĞIT TOPLUYOR

Gazi eşinin kağıt topladığını anlatan kadın; “Gazi eşim kağıtları toplayıp borçları ödemek için kağıt topluyor. Yemeğe çağırdılar, gitmedim. Gaziler gününde kaymakamlık iftarda yemek veriyor. Oğlumun bir tanesi hasta.” dedi