YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 03 Mayıs 2023 13:49

‘Türkiye yüzyılını’ derneklerimizle beraber inşa edeceğiz

‘Türkiye yüzyılını’ derneklerimizle beraber inşa edeceğiz

‘Türkiye yüzyılını’ derneklerimizle beraber inşa edeceğiz

AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus ve Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü ile birlikte Kocaeli’ndeki hemşehri dernekleri ile bir araya gelen Tahir Büyükakın, “‘Türkiye yüzyılını’ sizlerle beraber inşa edeceğiz” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus ve Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli’ndeki hemşehri dernekleri ile bir araya geldi. Çok sayıda dernek başkan ve yöneticisinin katıldığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Kocaeli, Anadolu’nun tüm zenginliklerini içerisinde barındıran adeta bir Türkiye mozaiği. Kocaeli’yi özel ve güzel kılan unsurlardan birisi de bu” dedi.

BİR ARADA TUTAN HARÇSINIZ

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Şahin Talus da dernek başkanlarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Sizlerle bir arada olmak bizleri de mutlu etti” dedi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü de STK’ların önemine değinerek, “STK’larımız ülkemize ve milletimize hizmet yolunda önemli bir yere sahiptir. Sivil Toplum Kuruluşlarımız toplumu bir arada tutan harçtır” dedi.

KOCAELİ BİR TÜRKİYE MOZAİĞİ

Son olarak dernek başkan ve yöneticilerine seslenen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli’nin adeta bir Türkiye mozaiği olduğunu belirterek, “Kocaeli, Anadolu’nun tüm zenginliklerini içerisinde barındıran adeta bir Türkiye mozaiği. Kocaeli’yi özel ve güzel kılan unsurlardan birisi de bu” dedi.

SİZLERİN ENERJİSİNE GÜVENİYORUZ

Büyükakın, “Kocaeli’nin aydınlık ve müreffeh geleceğini inşa etmede STK’larımızın enerjisine güveniyoruz. Sizlerin fikir ve önerileri ile çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Bizler biriz, beraberiz, hep birlikte Türkiye’yiz. Şehrimizi ve ülkemizi büyüttüğümüz derneklerimiz ile Türkiye’mizin gelecek yüzyılını da beraber inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.