POLİTİKA Haber Girişi : 30 Kasım 2023 19:22

Topçu: Bu sefer Seferihisar'a Sefer diyorum

Topçu: Bu sefer Seferihisar'a Sefer diyorum

CHP Meclis Üyesi Sefer Topçu: Bu sefer Seferihisar'a Sefer diyorum
İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu, Harita Mühendisi, İzmir Büyükşehir Belediye ve Seferihisar Belediye Meclis üyesi Sefer Topçu, Seferihisar Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıkladı.
İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu, Harita Mühendisi Sefer Topçu, Aday Adaylığını açıkladı. Seferihisar Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi olan Topçu; ‘Belediye Aday Adaylığı Başvuru Formu’nu imzaladı. Sefer Topçu, İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde birçok faaliyette bulunduğunu ifade etti.

Sefer Topçu; "Değerli CHP Seferihisar ilçe başkanım, kıymetli yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ve bana destek için gelen sevgili arkadaşlarım hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Öncelikle 85 yıl önce aramızdan ayrılan, Ülkemizin, cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz dönemde Belediye Başkan Aday Adayıydım. Örgütümüz beni 1. Sıradan Büyükşehir meclis üyesi adayı olmam konusunda ikna etti. 2019-2024 yılları için 5 yıllığına İzmir Büyükşehir Meclis üyeliğine seçildim. İzmir Büyükşehir Belediyesinde İmar komisyonu, Şirketler komisyonu, Turizm ve Fuarcılık komisyonu, Göç ve Uyum komisyonlarında görev yaptım. Seferihisar'da İmar komisyonu ile Plan bütçe komisyonu başkanlıklarını yaptım. Ege Bölgesi Sanayi Odasında İnşaat sanayi grubunda komite başkan yardımcılığı görevini yapıyorum.

Üstlendiğim bu görevleri ve tüm hayatım boyunca üstlendiğim her işi tam olarak yerine getirdim. Hayat anlayışım gereği hiçbir şeyden kaçmadım

İzmir'de alt yapı ve üst yapı işleri için girmediğimiz ilçe, girmediğimiz mahalle ve sokak yoktur. İzmir Büyükşehir Belediyesi -Konak Belediyesi- Bornova Belediyesi-Karşıyaka Belediyesi-Buca Belediyesi-Turgutlu Belediyesi- Uşak Belediyesi- İzbeton-izsu- İzmir Bayındırlık müdürlüğü-Ege Üniversitesi- Karayolları 16. Bölge müdürlüğü-Köy hizmetleri-İzmir Tedaş, İzmir Röleve ve Anıtlar Müdürlüğü -İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü vs. gibi resmi dairelere inşaat taahhüt işlerini başarıyla yaptık.

Evka1, Evka2, İzkent, İz konut, iz yuva, Buca Koop. gibi konut projelerinde binlerce konut inşaatı işini başarıyla bitirdik.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında büyük bir şerefle; Cumhuriyet Halk Partimizin Seferihisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığımı açıklıyorum.

"Bu sefer Seferihisar'a SEFER" diyorum.

40 yıllık bu deneyimimi, bilgi birikimi ve tecrübelerimi belediye Başkanı olarak ilçemize aktarmak istiyorum. Bunu hep birlikte hayata geçirebiliriz diye düşünüyorum. Liyakat tecrübe ve Vizyon dikkate alınır diye ümit ediyorum. Ve diyorum ki: "Daha iyi bir Belediye Mümkün"

Sosyal belediyecilik ve yerelden kalkınma modeli önceliğimiz olacaktır. Önümüzdeki günlerde Seferihisar ve Seferihisarlı hemşehrilerimiz için hayata geçireceğimiz projeleri teker teker açıklayacağım.

Partimizde adaylık süreci bir bayrak yarışıdır. Bu yarışta daha hızlı koşacağımı iddia ediyorum. Diğer aday adayı arkadaşlara başarılar diliyorum. Beni desteklemeye geldiğiniz için tekrar hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.