POLİTİKA Haber Girişi : 03 Mart 2024 06:00

TİP İzmir Aday Tanıtımı Öncesi Urla'da Sahadaydı

TİP İzmir Aday Tanıtımı Öncesi Urla'da Sahadaydı
Ranta, kayyıma ve talana karşı mücadele yükseltmek için yola çıktığını ilan eden TİP Urla, Belediye Başkan Adayı Aytekin Aktaş, TİP Genel Başkanı Erkan Baş ile ilçede saha çalışması yaptı.

 

MUSTAFA OĞUZ - URLA 

 

 

 

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Yarımada'nın kalbi Urla'da TİP Urla Belediye Başkan Adayı Aytekin Aktaş'ın katılımıyla önce Urla URİT Kafe çevrersinde Urla Halkı ile merhabalaştı.

 

 

 

TİP Genel Başkanı Baş ve TİP Urla Belediye Başkan Adayı Aktaş, daha sonra Urla Malgaca Esnafı ve Urla Üretici Kadın Pazarı'nda saha çalılması yaptılar.

 

 

 

TİP ekibine yurttaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken, Baş ve Aktaş, saha çalışmasında görüşmelerde bulundu ve birebir sohbet etti. .

 

 

 

TİP Genel Başkan Erkan Baş daha sonra TİP Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Fikret Sapmaz ve TİP Balçova Belediye Başkan Adayı Eray Sevindirici ile birlikte yurttaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

 

 

TİP Genel Başkanı Baş bu programlarını takiben, saat 16.00'da ise İzmir Çiğli Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda, TİP İzmir ilçe Belediye Başkanları Tanıtım Toplantısı'na katıldı. TİP İzmir adaylarını tek tek tanıtan Erkan Baş, İzmirliler'den destek istedi.