FUAR-FESTİVAL Haber Girişi : 05 Aralık 2021 02:48

Tarihiyle, Lezzetiyle, Bandosuyla: TORBALI

Tarihiyle, Lezzetiyle, Bandosuyla: TORBALI
Torbalı, tarihi Metropolis'i dünyanın en önemli turizm fuarlarından Travel Turkey İzmir fuarında dünyaya tanıttı. Başkan Mithat Tekin, "İlçemizin tanınırlığını artırmaya kararlıyız" dedi.

Torbalı Belediyesi'nin tarih, kültür ve turizm potansiyelini tanıtmak için katıldığı 15. Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı’nda,  ilçenin tanıtımı dünyaya yapılmış oldu.

Torbalı Belediyesi standı protokol üyeleri ve davetlilerden özel ilgi gördü. Stant ziyaretçilerine, Torbalı ve Metropolis Antik Kenti tanıtılırken, "Torbalı İnciri", zeytin kolonyası, magnet gibi çeşitli hediyeler verildi. Torbalı Belediyesi Bandosu, zaman zaman şarkılarla, fuar katılımcılarının kulağının pasını sildi.

 

Bando, marşların yanı sıra popüler kültür şarkıları da çalarak ziyaretçileri mest etti. Torbalı Belediye Bandosu'nun konserinde izleyiciler İzmir Marşı ve Memleketim şarkısını bir ağızdan söyledi.

 

ÖZEL İSTEK ÜZERİNE TÜRSAB KONSERİ

 

Performansı çok beğenilen Torbalı Belediye Bandosu özel istek üzerine B Holü’nde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) standı önünde de konser verdi.

 

Torbalı Belediye Başkan Mithat Tekin, fuarın ilk gününde bizzat stantta yer alarak katılımcılarla özel olarak ilgilendi. Torbalı Belediye Başkan yardımcıları Ali Yakupoğlu ve Yavuz Selim Özgan da Başkan Tekin'e eşlik etti. 

 

Ayrıca Torbalı standını Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve birçok idareci ve konuk ziyaret etti.

 

 

BAŞKAN TEKİN: TURİZM

POTANSİYELİMİZİ ANLATTIK

 

Torbalı Belediye Başkan Mithat Tekin,  şunları söyledi: "İlçemizin köklü tarihini, kültürel etkinliklerimizi ve turizm potansiyelimizi ziyaretçilerimize anlatmak, ilçemizi tanıtmak için Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı'na katılım sağladık. Standımıza gösterilen yoğun ilgi bizleri memnun etti. İlçemizin tanınırlığını artırmak için çalışmayı sürdüreceğiz.”