POLİTİKA Haber Girişi : 23 Mart 2024 06:40

SUAT NEZİR VİTES YÜKSELTTİ

SUAT NEZİR VİTES YÜKSELTTİ
Buca'da mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir, gittiği yerlerde, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

 

 

 

Saha çalışmalarıyla yurttaş odaklı bir seçim kampanyası sürdüren İYİ Parti Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir, ilçe turlarında, hemşehrilerinin dinlemeden ve sohbet etmeden geçmediği güçlü bir siyasi figür olarak öne çıkıyor.

 

 

 

 

Vatandaşlar Suat Nezir’e "Başkanım" diye seslenerek, desteklerini belirtiyorlar.  İYİ Parti Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala, adeta vites yükseltti. İlçe merkezinde ve mahallelerinde büyük bir coşkuyla karşılanan Nezir, projelerini tanıtarak ilçenin kalkınması için elbirliğiyle mücadele vereceklerini söyledi. İYİ Parti Bıuca Belediye Başkan Adayı Nezir, bölüşerek, paylaşarak ve üreterek Belediye Başkanlığı yapacağını; yerel siyasette yeni soluk, yeni düşünce, yeni icraat, halkla birlikte yeni bir yönetim tarzı oluşturmak için aday olduğunu dile getirdi.

 

 

 

"10 GÜN SONRA, SANA (BAŞKANIM) DİYECEĞİZ"

 

 

 


Ziyaret ettiği her mahallede adeta vatandaşların sevgi seliyle karşılanan Suat Nezir, ilçe merkezinde karşılaştığı vatandaşların da büyük ilgisini görüyor. Sokakta karşılaştığı vatandaşlar, “Bu seçimde oyumuz sana”, “10 gün sonra sana başkanım diyeceğiz”, “Hizmetler kaldığı yerden devam etmeli”, “Hep senin yanındayım, seni bırakır mıyım”, “Hep desteğimiz seninle”, “İnşallah sen kazanırsın”, “Allah’ın izniyle bu seçimi alacağız”, “Gönlümüz seninle”, “Her zaman dualarımız seninle” sözleriyle Suat Nezir'e sesleniyorlar.