POLİTİKA Düzenleme Tarihi : 17 Mart 2024 14:30 Haber Girişi : 18 Mart 2024 06:58

Suat Nezir'den Yoğun tempo

Suat Nezir'den Yoğun tempo

İYİ Parti Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir Buca Belediye Temizlik işlerini ziyaret etti ve çalışan personele güvence verdi. Yoğun tempo da çalışmalarına devam eden Nezir, “ sadece İYİ Parti’nin değil bütün Buca’nın adayıyım” ifadelerini kullandı. 31 Mart seçimleri kapsamında çalışma temposunu artırarak, daha sonra mahalle ziyaretleri yaparak, projelerini bir bir anlattı destek istedi.

İYİ Parti Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir, “ Seçim çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Ev ev gezerek tüm vatandaşlarımızın sıkıntılarını dinliyoruz, projelerimiz hayata geçirmek adına destek istiyoruz. Esnaflarımızı gezerek bereketli bol kazançlı günler diliyoruz, alışveriş yapan vatandaşlarımızla hasbihal ediyoruz. Şahsımıza ve partimize gösterilen ilgi ve alaka hakikaten görülmeye değer. Bundan dolayı tüm Bucalı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ve İnanıyorum ki 31 Mart günü hizmet etme adına bizlere görevi verecekler.” Dedi.
Suat Nezir mahalle toplantılarının verimli geçtiğini tüm mahallesi sakinlerine teşekkür ettiğini dile getirerek, “ Gittiğimiz tüm mahalle toplantılarında şahsıma ve ekibimize gösterilen karşılama ve destekten dolayı tüm hemşerilerime sonsuz teşekkür ediyorum. İlçemizin sorunlarını biliyoruz. Bunları yerine getirmek için sizlerden destek istiyoruz. Söz veriyoruz şeffaf olacağız, Söz veriyoruz belediyeyi tüm akil insanlarla yöneteceğiz. Söz veriyoruz belediye kapıları herkese sonuna kadar açık olacak. Göreve geldiğimizde belediyemizi hep birlikte yöneteceğiz. Sorunları istişare edip ivedi bir şekilde halletme yoluna gideceğiz. Kimseyi ayırmadan ayrıştırmadan hizmet edeceğiz. Projelerimizi bir bir hayata geçireceğiz Hizmet bir memlekete aşık ve o memlekette hayatlarını idame ettirenlere yani işin ehli insanlara teslim edilmesi gerekir. Ve inanıyorum ki bu seçimde vatandaşlarımız seçim gezileri kapsamındaki teveccühü sandıkta da gösterecektir.” Dedi.