POLİTİKA Haber Girişi : 25 Kasım 2023 15:30

Sergenç İneler, Urla’dan Resmen Aday Adayı

Sergenç İneler, Urla’dan Resmen Aday Adayı
Urla’da, Sergenç İneler, Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı olduğunu resmi olarak açıkladı. Sergenç İneler, Urla’nın geleceğine yön verecek yenilikçi ve sürdürülebilir projeleriyle iddialı bir aday olma hedefinde.

 

 

 

SERGENÇ İNELER KİMDİR ?

 

 

Sergenç İneler, 1981 doğumlu. İneler, İzmir Özel Saint Joseph Fransız Lisesi'nden burslu olarak mezun oldu ve ODTÜ'de Felsefe eğitimini 3 yılda tamamladı.

 

 

 

Avrupa Birliği projelerinde eğitmen ve proje yöneticisi olarak görev yaptı, Türk Ulusal Ajansı'nın kurulumuna katkıda bulundu.

 

 

 

Strasbourg’da Avrupa Konseyi Eurimages Birimi'nde uluslararası işbirliklerini geliştirdi. Türkiye'ye dönüşünde Dünya Bankası Japon Sosyal Gelişim Fonu'nda yöneticilik yaptı.

 

 

 

Uluslararası kuruluşlarda yönetici olarak deneyim kazandıktan sonra İzmir’de 8 yıl tarım sektöründe faaliyet gösteren bir firmada üst düzey yönetici olarak görev yaptı ve sonrasında dünyada kamu özel işbirlikleri arasında 2023 yılında en iyi örneklerden birisi olarak gösterilen TARKEM’de (Tarihi Kemeraltı) Genel Müdür olarak atılım yapma iddiası ve yenilikçi projeleriyle tanındı. Halen TARKEM Genel Müdürü ve TARKEM Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürüyor.

 

 

 

Bunun yanı sıra hem Fransızca hem de İngilizce dillerini çok akıcı bir şekilde konuşan; akademik olarak ODTÜ’de sosyal bilimlerde ve İYTE’de mühendislik işletmeciliği konusunda iki yüksek lisans derecesine sahip olan İneler, Filiz Morova İneler'in eşidir.

 

 

 

 

 

İneler, Erim ve İçim isminde iki dünya tatlısı çocuğun, 2 sokak kedisinin ve 1 köpeğin babasıdır. Sivil toplumda aktif rol alarak birçok projeyi yöneten İneler, "Yaşayan Urla, Yaşatan Urla" felsefesiyle Urla'yı turizm, kırsal kalkınma, tarım ve toplumsal dayanışma ekseninde koruyarak kalkınmasını sağlayarak vatandaşların refahını artırmayı hedefliyor.

 

 

 

#ParlaUrla kampanyası ile Urla'nın parlamasını amaçlayan İneler, CHP Urla Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

 

 

 

SERGENÇ İNELER'İN VİZYONU 

 

 

 

Sergenç İneler'in #ParlaUrla kampanyası, Urla'nın ekonomik, kültürel ve çevresel sürdürülebilirliğini ön planda tutan bir yaklaşımı benimsiyor.

 

 

 

İneler, "Urla için yenilikçi, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyerek, tüm Urlalıların sesini duymak ve bu güzel ilçemizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak istiyorum. 1 Aralık itibarıyla tüm projelerimi ve hizmet planlarımı kamuoyu ile paylaşacağım. Ayrıca, bu projelerin sürekli gelişimini ve toplumun ihtiyaçlarına uygun olarak yeniden şekillenmesini sağlamak adına, halkımızdan geri bildirimlerini de etkin bir şekilde toplayacağım. Eğer aday olamasam bile, bu projelerin ve hizmetlerin takipçisi olacağım. Aday olan ve temel iddiaları bu projelerin gerçekleştirilmesi olan herkesi canı gönülden destekleyeceğim. Eğer bu vaatler yerine getirilmezse, hesap sormak da dahil olmak üzere gerekli adımları atacağım" dedi.

 

 

 

Sergenç İneler'in adaylığı, "değişim" mottosuyla gelen yeni CHP yönetiminin belirlediği genç, dinamik, yenilikçi ve vizyoner bir bakış açısı sunma iddiasında .

 

 

 

Urla'nın geleceğini şekillendirmek isteyen ve son yıllarda oldukça popüler hale gelen ilçenin doğal, kültürel ve tarihi mirasını korumayı ilke edindiğini vurgulayan İneler, bu konuda geçmiş tecrübeleriyle ön plana çıkan isimler arasında.

 

 

Aday adayı olmasına rağmen başkan adayları kadar hazırlıklı bir seçim kampanyası hazırlayan Sergenç İneler'in projelerini www.parlaurla.com web sitesinden incelemek mümkün.