POLİTİKA Haber Girişi : 05 Mart 2024 20:47

ŞEBOY’DAN TAM SAHA PRES

ŞEBOY’DAN TAM SAHA PRES

ŞEBOY’DAN TAM SAHA PRES

31 Mart Yerel seçimlerini sayılı günler kala adaylar sahada çalışırken Başkan adaylarından çok eski Belediye Başkanı Cemil Şeboy’un açıklamları Buca’da gündem oluyor.

İZMİRİN AK PARTİSİ İLE KONYANIN AK PARTİSİ BİR DEĞİL

Buca Eski Belediye Başkanı Cemil Şeboy AK Parti Belediye Başkan Adayı Adnan Öztekin’e tam destek verirken saha çalışmalarında Öztekin’e eşlik ederek yaptığı açıklamalar konuşuluyor. “İzmir’in AK Partilisi ile Konya’nın AK Partilisi bir değil. İzmirli Cuma namazına gider, akşama da rakı içer.diyerek yaptığı karşılaştırma Buca’da oturan Konyalıların tepkisini çekti.

BİZDE MÜTEHİTLERİN ÖNÜNÜ AÇMAK VAR

Eski Buca Belediye Başkanı Cemil Şeboy’la yapılan söyleşide yaptığı açıklamalar gündem oldu. Cemil Şeboy  1994 yılında göreve geldiğinde imar planlarında düzenleme yaparak yüzlerce arsa ürettiklerini ve mütehitlerin zengin olduklarını belirterek Belediye Başkanlarının görevi olduğuna vurgu yaparak,  Bizde müteahhitlere çalışmak yok. Müteahhitlerin önünü açmak var dedi.  

ÇALGICIYDI SİYASETÇİ YAPTIK

Adnan Öztekin’in SHP ve CHP geleneğinden geldiğinin altını çizen Şeboy İlçe Başkanı İbrahim Şengöz içinde kendisi şarkıcıydı onu önce siyasetçi sonra ilçe Başkanı yaptık diyerek AK Partililerin tepkisini çekti.