POLİTİKA Haber Girişi : 28 Haziran 2021 14:00

Saadet Partisi ‘Geçim İttifakı’ ile sahalarda

Saadet Partisi ‘Geçim İttifakı’ ile sahalarda

Saadet Partisi ‘Geçim İttifakı’ ile sahalarda

Yaşanan geçim sıkıntısına dikkat çekmek ve ülkenin asıl meselesinin hayat pahalılığı olduğunu vurgulamak isteyen Saadet Partisi, Türkiye genelinde başlattığı Geçim İttifakı kampanyası kapsamında İzmir’in ilçelerinde stantlar açarak saha çalışmalarına başladı. İlk ilçe olarak Karabağlar’ın belirlendiği çalışmada, insanların ‘geçinemiyoruz’ feryatlarına tercüman olmak ve geçim derdini sürekli gündemde tutmak amaçlanıyor.

Üçyol’da kurulan standın açılışında konuşan SP İzmir İl Başkanı Mustafa Erduran, Geçim İttifakı Kampanyası’nın kamuoyunda geniş bir yankı bulduğunu ve takdir ile karşılandığını söyledi. Hem işsizlikle boğuşanların, hem de asgari ücretle hayatını sürdürenlerin geçim derdinin kanayan bir yara haline dönüştüğünü kaydeden Erduran, “Her bir vatandaşımızın derdini kendi derdimiz kabul ediyoruz. Önceliğimiz geçimdir, derdimiz milletin derdidir. Bıkmadan, usanmadan insanımızın derdini, sıkıntısını ve çözüm yollarını konuşacağız, geçim meselesini sürekli gündemde tutacağız. Muhalefet partisi olarak bunun sorumluluğunu yerine getirme adına, bu programlarda toplumun tüm kesimleri ile bir araya geliyoruz. Sorunları dinleyip çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Görüş farkı, partili farkı gözetmiyoruz.” dedi.

Gündemimiz milletin gündemiyle aynı

Milletin gündemi ile Saadet Partisi’nin gündeminin aynı olduğunu vurgulayan İl Başkanı Erduran, toplumun gözle görülür şekilde fakirleştiğini belirtti. Erduran, “Bu nedenle hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe ve ağır vergilere ‘hayır’ diyen herkesle Geçim İttifakı’nda buluşuyoruz. Gayemiz, insanımızın temel ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılamasıdır. Halkımızın alım gücünün artması, hayat kalitesinin yükselmesidir. Milletimiz yetki verdiği takdirde yolsuzluklara, rüşvete, torpile son vereceğiz. Rant, asfalt, beton odaklı ekonomi modeline nokta koyarak; üretim, istihdam ve katma değer odaklı ekonomi modeli uygulayacağız.” ifadelerini kullandı.