POLİTİKA Haber Girişi : 16 Mayıs 2016 21:40

Purçu: 'Adres belli, Cumhuriyet Halk Partisi'

Purçu: 'Adres belli, Cumhuriyet Halk Partisi'
CHP'li Purçu: ''Mahalleleri kendi kaderine, gençlerimizi çözümsüzlüğe sürükleyen gidişatı tersine çevirmeliyiz.''

CHP İzmir Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Özcan Purçu, TBMM'deki yasama faaliyetlerinin yanı sıra mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Kendisine iletilen sorunları tespit etmek için yerinde ziyaretler gerçekleştiren ve girişimlerde bulunan Özcan Purçu, Türkiye'nin her yerinden davet aldığını, vatandaşların yaşadığı sorunları elinden geldiğince çözmek için gayret ettiğini belirtti.

İzmir'den Kuşadası'na çalışmalarını mahalle ziyaretlerinde yoğunlaştıran CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, geride bıraktığımız hafta, Gaziemir-Kemer hat minibüsü şoförlerinin sıkıntılarını dinledi, küçük esnafın yok edildiğini, vatandaşın geçim darlığı yaşadığını söyledi. "Adres belli: Cumhuriyet Halk Partisi" diyen Purçu, parti politikalarını da vatandaşlarla paylaşmayı sürdürüyor.



Konak ilçesinde Boğaziçi ve Emir Sultan mahalle muhtarlarından, mahallenin sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Özcan Purçu, mahallelilerin kronik hale gelen sorunları için çözüm önerilerini paylaştı. Mahalle ziyaretlerinin ardından, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ile birlikte Emirsultan Mahallesi'nde toplantı gerçekleştiren Özcan Purçu, sorunların yerel yönetimlerin desteğiyle çözülmesinin önemine işaret etti.

CHP'li Milletvekili; gittiği ilçelerde belediye başkanlarını ve CHP İlçe örgütlerini de ziyaret ediyor. Son hafta içinde Narlıdere, Kuşadası, Bayındır başta olmak üzere ilçe örgütlerini ziyaret eden Purçu, partililerle gündemi değerlendiriyor.

Kuşadası'nda işsizlik ve uyuşturucu nedeniyle intihar eden bir gencin ailesine taziye ziyaretinde bulunan CHP İzmir Milletvekili Purçu'ya Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız da eşlik etti. Purçu; "sosyal risklere ısrarla dikkat çekmeyi sürdüreceğim. Mahalleleri kendi kaderine, gençlerimizi çaresizliğe sürükleyen gidişatı tersine çevirmek zorundayız." açıklamasında bulundu. Kuşadası CHP İlçe Başkanlığı ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ziyaretinin ardından Kuşadası esnafının kaygılarını da dinledi.

Sokağın nabzını tutan Özcan Purçu "Vatandaş masa başı vekil istemiyor, kendisini dinleyecek, derdine derman olacak, kendi içlerinden birilerini yanında görmek istiyor." dedi ve sosyal medya hesabından da Kuşadası ziyaretine dair "Halkımın arasındayım. Sırça köşklerden bakıp da görmediklerinizi, sağır sultanın duyup da duymadıklarınızı not ediyorum, kaydediyorum, dinliyorum." paylaşımında bulundu.

Milletvekili Purçu, hafta sonunda ise Bayındır ve Çırpı'daydı. Milletvekili Purçu, CHP Bayındır İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Hizmet bekleyen, iyileştirme isteyen vatandaşların talepleri için girişimlerde bulundu.

Bir diğer adresi Narlıdere olan Purçu, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'u ziyaretinin ardından, CHP Parti Meclisi Üyesi Mustafa Moroğlu ile birlikte Narlıdere CHP İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya geldi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.