YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 07 Kasım 2023 11:00

Park Orman Narlıdere, kentin markası oldu

Park Orman Narlıdere, kentin markası oldu
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin göreve gelmesiyle 2021 yılında hayata geçirilen Park Orman Narlıdere, kentin marka mekânları arasında yerini aldı. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Park Orman Narlıdere’ye tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in 2019 yılında göreve gelmesiyle hayata geçirdiği sosyal tesisler, halktan büyük ilgi görüyor.

 

Belediye’nin Çatalkaya Dağı’nın eteklerinde ve Ali Onbaşı Deresi’nin etrafında hayata geçirdiği Park Orman Narlıdere Tesisleri, her mevsim yurttaşların ilgi odağı oluyor. İzmir’in dört bir yanından haftanın 7 günü misafirlerini ağırlayan Park Orman Narlıdere; kahvaltısı, geniş yemek menüsü, açık ve kapalı alanlarıyla yurttaşların aileleri ile birlikte her mevsim keyifli vakit geçirmelerine olanak sağlıyor.

 

 

BAŞKAN ENGİN’DEN DAVET

 

 

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, 2021 yılında şehrin merkezine 1,5 kilometre uzaklıkta hayata geçirdikleri Park Orman Narlıdere’nin kısa sürede marka olmayı başardığını ifade ederek, “Sosyal belediyeciliğin bir görevi olarak hayata geçirdiğimiz tesislerimiz arasında yer alan Park Orman Narlıdere’ye vatandaşlarımızın ilgisinden çok memnunuz. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi bize ne kadar doğru bir iş yaptığımızı gösteriyor. İzmir’in dört bir yanından yurttaşlarımızı Park Orman Narlıdere’de ağırlıyoruz. Geniş yemek menüsü, yeşil alanları, yürüyüş yolları, çocuk parkı, eşsiz manzarası ve sakinliği ile kentin gözdesi olan Park Orman Narlıdere’ye tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz” diye konuştu.

 

 

Narlıdere Belediyesi’nin Park Orman Narlıdere’nin yanı sıra, ilçenin denizle buluştuğu Sahilevleri’nde konumlandırdığı Mandalin Kafe, yerelden kalkınmaya örnek olarak vatandaşların hizmetine sunduğu Zeytin Kafe ve Üretici Kadın Kooperatifine bağlı olarak Barış Sokak’ta hizmet veren Barış Lokantası da yurttaşlardan büyük ilgi görüyor.