POLİTİKA Haber Girişi : 23 Mart 2024 06:47

ÖZTEKİN “BUCA İÇİN ÇALIŞMA VAKTİ”

ÖZTEKİN “BUCA İÇİN ÇALIŞMA VAKTİ”
Cumhur İttifakı Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde ilçede STK'lardan evlere, esnaftan öğrencilere çok çeşitli kesimlerle birebir görüşerek desteklerini istiyor.

 

 

AK Parti Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin, seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği vatandaşlar tarafından ilgiyle ve sevgiyle karşılandı.

 

 

 

Sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret eden Adnan Öztekin, başkan seçilmesi halinde Buca’da belediye çalışmalarını şeffaf yönetim ve ortak akılla daha ileri bir noktaya taşıyacaklarını söyledi.

 

 

 

"GÖNÜLLERE GİRMEYE ADAYIZ"

 

 

 

Adnan Öztekin, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.  “7’den 70’e her gönüle dokunacağız, çünkü biz gönüllere girmeye adayız” diyerek mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak vatandaşlarla birebir iletişim kuran Öztekin, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, mahalle muhtarları, kanaat önderleri, iş insanları ve işletmeleri de ziyaret ediyor.

 

 

 

"BUCA İÇİN ÇALIŞMA VAKTİ"

 

 

 

Öztekin, görüşmelerde Buca için yapılması gereken projelerini de anlatıyor. 2009-2019 yılları arasındaki Belediye Meclis Üyeliği görevi sırasında ilçenin gelişmesi ve ortaya koyduğu anlayışı ‘Buca için çalışma vakti’ diyerek yola çıktığını hatırlatan Öztekin, teknolojik gelişmeler ve yenilikçi yaklaşımlarla Buca'nın daha yaşanılır bir şehir haline getirecek deneyim ve tecrübeye sahip olduğunu belirtiyor.

 

 

 

"TÜRKİYE YÜZYILINA

YAKIŞIR BİR BUCA İÇİN..."

 

 

 

Adnan Öztekin, "Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılı'na yakışır bir Buca için İlçe teşkilatlarımızla ahenk içinde birlikte yeni hedeflere heyecanla gitmek için tüm halkımızı kucaklayacağız. ‘Buca için çalışma vakti’ sloganımızla hareket ederek mesai mefhumu gözetmeden çalışacağız. Amacımız Bucamızı İzmir’in en yaşanılabilir ilçelerinden biri yapmak. Mevla’nın takdiri ve halkımızın olurlarıyla seçilirsek şimdiye kadar tasarladığımız projelerimizi hayata geçireceğiz. Belediye çalışmalarını şeffaf yönetim ve ortak akılla daha ileri bir noktaya taşıyacağı” dedi.