POLİTİKA Haber Girişi : 17 Mart 2024 18:00

Öztekin; Buca için büyük hayallerim var!

Öztekin; Buca için büyük hayallerim var!

Öztekin; Buca için büyük hayallerim var!
Buca’da doğma büyüme biri olarak ilçenin sorunlarını çok iyi bildiğini belirten Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin, “Bir yere belediye başkanı olmak istiyorsanız, o şehirle ilgili hayallerinizin olması lazım. Benim çok büyük hayallerim var, o hayallerimi gerçekleştirmek, Buca’nın marka değerini kazandırmak için 31 Mart’ı bekliyorum” dedi.
Cumhur İttifakı’nın AK Partili Buca Belediye Başkan adayı Adnan Öztekin, SONSÖZ TV’de Gazeteci yazar Muhittin Akbel’in sorularını yanıtlayan Öztekin, Buca için hayalleri, o hayalleri gerçekleştirmek için belediye başkan adayı olduğunu söyledi, “31 Mart’ta halkımız bizi tartısına çıkaracak. Herkesten oy istiyorum, bir dönem şans istiyorum. Beğenmezlerse, ikinci kez beni getirmesinler. Bana oy versinler, hizmet belediyeciliğini görsünler” dedi.

CEMİL ŞEBOY’UN ESERLERİNİ KORUSALAR BİLE YETERDİ
İki dönem belediye meclis üyeliği yaptığını, Cemil Şeboy’dan sonra üç dönem CHP’li belediye başkanları tarafından Buca’da hizmet yoksulluğu yaşandığını belirten Adnan Öztekin, şunları söyledi:

“AK Partili Cemil Şeboy’dan sonra göreve gelen belediye başkanları, proje diye ortaya bir şeyler koyduğunda, lütfen bırakın projeleri, Cemil Bey’in eserlerine sahip çıkın, yok olmaya tutanları yeniden ayağa kaldırın, yeter diyordum. Gölet vardı, bugün kirlilikten geçilmiyor. Yedigöller vardı, insana huzur veren, şimdi göl falan kalmadı. İnsanlar orada eskiden piknik yaparlardı. Mevlana heykelinin olduğu yerde tesisler vardı, perişan halde. Tenis Kulübü’nde şehir kulübü vardı, kapandı. Bırakın yeni eserler yapmayı, projeler üretmeyi, Şeboy’un yaptıklarına sahip çıksalar bile yeterdi.