POLİTİKA Haber Girişi : 26 Mart 2024 19:18

Nezir, “İYİ’lik hareketi Buca’yı kucaklamaya hazır

Nezir, “İYİ’lik hareketi Buca’yı kucaklamaya hazır

Nezir, “İYİ’lik hareketi Buca’yı kucaklamaya hazır

Seçimlere kısa bir süre kala İYİ Parti Buca Belediye Başkanı adayı Suat Nezir çalışmalarını hızlandırdı. Nezir Buca’da değişim isteyen herkesi İYİ Parti logosu altında toplanmaya davet etti.

Buca’da nefes nefese bir yarış içindeyiz. Değişim isteyen herkesi İYİ Parti saflarına davet ediyorum. Hep birlikte büyük bir değişime imza atacak, Buca’nın kaderini birlikte değiştireceğiz” dedi.

Başkan Adayı Suat Nezir ekibimle, günlerden beri Buca’yı baştan aşağı tarıyoruz. Elimize uzatmadığımız seçmen bırakmamakta kararlı olduğumu söylemiştik. Bunu başardık. Alanda seçmenin büyük ilgisi ile karşılaşıyoruz. Seçimleri kazanacağız, Buca’ya İyilerin hizmet anlayışı ile buluşturacağız. Çok az kaldı” dedi.

Nezir, “İYİ’lik hareketi Buca’yı kucaklamaya hazır. Tüm mahallelerde başarılı bir sonuç alacağız. Ekonomik sıkıntıların pençesinde kıvranan Bucalı senelerden beri yerel yönetimlerden umduğunu bulamadı. 1 Nisan’da İYİ Parti güneşi Buca’nın bütünü ile aydınlatacak. Kadrolarımız 5 yıl boyunca Buca’nın her noktasında hizmete başlayacak”

Buca’da değişim isteyen herkes İYİ Parti çatısı altında buluşuyor. Buca’yı seven Buca’yı düştüğü bu sıkıntılı süreçten kurtarmak isteyen, gelişen, büyüyen modern bir Buca görmek isteyen herkesi İYİ’lik hareketine katılmaya davet ediyorum diyen Suat Nezir Size söz veriyorum. Diyorum ki bu kardeşiniz seçim bittiği anda yakasından parti rozetini çıkartacak ve Buca’nın başkanı olacak. Herkesin başkanı olacak. Bizim dönemimizde hiçbir parti ayrımı yapılmadan sadece Buca için hizmet odaklı projeler üretilecek. Herkes bu çalışmalara katkı sunacak. Beş yıl içinde Buca’yı değiştireceğiz dedi.