POLİTİKA Haber Girişi : 15 Mart 2024 07:14

Nezir; Buca’nın tüm sorunlarını biliyorum

Nezir; Buca’nın tüm sorunlarını biliyorum
Adaylığı sonrası Buca’da kendisine yönelik olumlu bir hava esmeye başladığını anlatan İYİ Parti Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir Buca’da doğmuş sokaklarında top oynamış, bisiklet binmiş biriyim. Her kesimden insanın desteğini görüyorum" dedi.

 

 

 

Buca'da 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde, partilerin adayları arasında rekabet kıyasıya devam ederken, saha çalışmalarında da adaylar hız kesmiyor. İYİ Parti Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir de sahada mekik dokuyor ve yurttaşların nabzını tutuyor.

 

 

 

 

Aday olduktan son Buca’da kendisine yönelik olumlu bir hava esmeye başladığını anlatan İYİ Parti Buca Belediye Başkan Adayı Suat Nezir "Buca’da doğmuş sokaklarında top oynamış, bisiklet binmiş biriyim. Bucanın tüm sorunlarını biliyorum. Daha önce Belediye Başkan Yardımcılığım, işim gereği ve STK çalışmalarımdan dolayı biçok insana dokunmuşluğum vardır. İnanılmaz dönüşler alıyorum. Saha çalışmalarımda birçok vatandaş Suat Başkan sandığa gitmeyecektim ama sana oy vermek için sandığa gideceğim diyen insanlarla karşılaşıyorum. Her kesimden insanların beni desteklediğini görüyorum. Bu durum beni son derece memnun ediyor ve seçimi kazanacağız" dedi.

 

 

 

 

GÜÇLÜ BİR BUCA İÇİN GÜÇLÜ BAŞKAN 

 

 

 

 

İYİ Parti Buca Belediye Başkan Adayı Nezir sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 

 

"Çok büyük sorumluluk aldığımın farkındayım ve seçime 15 gün kaldı gece gündüz demeden kapı kapı dolaşacağız ve kendimizi anlatacağız. Buca’nın vizyonunu gelişletecek projelerimiz hazır. Onları vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Bu seçimlerde vatandaşlarımızdan 5 yıllığına oylarını bize vermelerini isteyeceğiz bu oylar emanet oylar. Yarın yaptığımız işleri görünce ne kadar doğru yaptık diyecekler. Buca ve Bucalılar çok mutlu olacaklar. Güçlü bir Buca için Başkan gerekiyor. O başkan adayı da benim."