GÜNDEM Haber Girişi : 08 Kasım 2023 01:16

Nezir Ailesi, babaları Apdi Nezir'i yitirdi

Nezir Ailesi, babaları Apdi Nezir'i yitirdi
Buca'nın tanınan ailesi Nezir Ailesi, babaları Apdi Nezir'i yitirdi. İşadamı Suat Nezir bir hafta arayla önce kayınpederinin sonra babasının ölüm acısını yaşadı. Apdi Nezir'in son yolculuğu 8 Kasım Çarşamba, Adatepe Fethiye Camisi'nde öğlen vaktinde.

Buca'nın tanınan ve sevilen ailelerinden Nezir Ailesi, üst üste kayıplarıyla büyük bir acı yaşıyor. Bucalı İşadamı Suat Nezir, 30 Ekim'de kaybettiği Eşi İlkay Nezir'in babası, Kayınpederi 'Trafik Hasan' olarak da tanınan Hasan Çam'ı yitirmiş; Çam, 31 Ekim'de Kokluca Mezarlığı Camisi'nde öğle namazı ardından, Kemalpaşa Ören Mezarlığı'nda toprağa verilmişti.  

 

 

ACI ACI ÜSTÜNE...

 

 

Bu acının ardından Nezir Ailesi, 7 Kasım 2023 Salı akşamı babaları Apdi Nezir'in vefatıyla sarsıldı, acı üstüne acı yaşadı.

İşadamı Suat Nezir, kayınpederinin toprağa verilmesi ardından yedi gün sonra, babası Apti Nezir'i kaybettiğini  sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

 

 

"Canım BABAM Hakkın Rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi yarın (8 KASIM ÇARŞAMBA) öğle namazına müteakip Adatepe Mahallesi Fethiye Camiinden kaldırılacaktır. Rabbim taksiratını affetsin. MEKANIN CENNET OLSUN CANIM BABAM."

 

 

ÖZLEM YAYIN GRUBU OLARAK

BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ...

 

 

Çam ve Nezir Ailelerinin acılarını Özlem Yayın Grubu olarak yürekten paylaşıyor, vefat eden Hasan Çam ve Apti Nezir'e Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyoruz.