POLİTİKA Haber Girişi : 23 Kasım 2023 00:21

Narlıdere'de her şey çok 'Kolay' olacak!

Narlıdere'de her şey çok 'Kolay' olacak!
Narlıdere’nin genç kuşak iddialı siyasi isimlerinden Serdar Kolay da Narlıdere Belediye Başkanlığı için adaylık dosyasını alarak, yaşadığı kente hizmet için ilk adımı atıyor.

 

2015 Milletvekilliği Genel Seçimi sürecinde CHP İzmir önseçimlerinde gösterdiği yüksek başarıyla bilinen İş İnsanı Serdar Kolay, CHP Gençlik Kolları’ndaki çalışmalarından sivil toplumculuğa ve iş hayatına emekle yarattığı başarı hikayesini, “hepimizin evi, kalbimizin attığı yer” olarak tanımladığı Narlıdere’de Belediye Başkanı olarak sürdürmek ve büyütmek istiyor. 

 

 

CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Kolay, sorunların çözümünde “Her şey çok kolay olacak” sloganıyla çıktığı yerel siyaset yolculuğunda; 23 Kasım 2023 Perşembe saat 12:30’da CHP Narlıdere İlçe Örgütü’nden ‘Belediye Başkanlığı aday adaylığı dosyası” teslim alarak, göreve talip olduğunu resmileştirmiş olacak.

 

 

 

 

 

 

2015 yılında milletvekili aday adayı olarak seçimlere giren ve CHP örgütlerinin ön seçimde desteğiyle 74 aday içinden 12. Sırada çıkarak önemli bir başarı gösteren İş insanı Serdar Kolay,   “Her şey çok kolay olacak” sloganıyla doğup büyüdüğü Narlıdere’ye Belediye Başkanı olmak için yola çıktı.

 

 

Meslek, yaşantısında, insan hayatını önceleyen çok sayıda konut ve yaşam alanı üretmenin onurunu yaşadığını vurgulayan Serdar Kolay, “Erzincanlı bir annenin, Diyarbakırlı bir babanın Narlıdere’de büyüyen evladı olarak; aynı Narlıdere gibi, Doğu ile Batı'nın muhteşem bir sentezini temsil ediyorum” derken, “Bu güzel ilçe için, nitelikli, kentimizin ağırlığına yakışır büyük projelerimiz var” sözleriyle önemli bir iddiayı ortaya koyuyor.

 

 

 

 

23 KASIM PERŞEMBE 12.30’DA

CHP NARLIDERE ÖNÜNDE

 

 

 

 

Mahalle, dernek, ev ziyaretlerini uzun süredir sürdürerek nabız yoklayan ve ilçenin 11 mahallesini derinlemesine bir şekilde tanıdığını vurgulayan CHP Narlıdere Belediye Başkan Aday Adayı Kolay, “Ben Narlıdere'de doğdum. Anadolu’nun tüm renklerinin bir buluşma noktası bu güzel ilçenin bir parçasıyım. Sorunları iyi analiz ediyorum,en iyi çözümleri bulma konusunda da projelerimle varım” dedi.

 

 

23 Kasım 2023 Perşembe günü saat 12.30’da CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı’na başvurarak, Narlıdere Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı dosyasını teslim alacak olan Serdar Kolay, tüm Narlıderelileri, komşularını, yol arkadaşlarını ve yurttaşları CHP Narlıdere Örgütü’ne beklediğini duyurdu.

 

 

 

SERDAR KOLAY KİMDİR?

 

Serdar Kolay, 2 Eylül 1977 tarihinde İzmir Narlıdere’de doğdu. Annesi Erzincan Tercan’lı, babası ise Diyarbakır Türkmenleri kökenli üç çocuklu bir ailenin çocuğu olan Kolay, eğitim hayatına Narlıdere İlkokulu’nda başlamıştır. Kolay, orta ve lise eğitimini Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1997 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nde lisans eğitimine başlamıştır.

 

 

İnşaat sektöründe kariyerine adım atan Serdar Kolay, 21 yılı aşkın bir süredir bu sektörde faaliyet göstermekte olup, 30’dan fazla proje tamamlamıştır. Kendi kurduğu 3 şirket ile inşaat sektöründe başarılı işlere imza atmıştır. Siyasi arenada da aktif bir rol üstlenen Kolay, ailesinden gelen parti kimliğiyle CHP gençlik kollarında aktif görevler üstlenmiş ve 2015 yılında İzmir 1. Bölge Milletvekili aday adayı olmuştur.

 

 

Serdar Kolay, toplumsal konulara duyduğu önemi her zaman vurgulamıştır. Narlıdere’de Özdiyarbakırlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin başkanlığını üstlenerek, derneği toplumsal sorunların çözümüne yönelik aktif bir platforma dönüştürmüş ve iş dünyası ile toplum arasında köprüler kurarak çeşitli çözüm odaklı projeleri hayata geçirmiştir.

 

 

Bugün hala sosyal sorumluluk projelerine aktif olarak katkı sağlayan Serdar Kolay, iş dünyasının ve toplumun gelişimi için çalışmalarını sürdürmektedir. Kolay, evli ve 2 çocuk babasıdır.