POLİTİKA Haber Girişi : 17 Aralık 2022 01:00

Muharrem İnce, 2018'de yüzde 50 oy aldığı Buca'daydı

Muharrem İnce, 2018'de yüzde 50 oy aldığı Buca'daydı
MP Genel Başkanı Muharrem İnce, "Bir tarikat yurdunda çocuğa tecavüz edilmişse, altı yaşında çocuk evlendirilmişse, hapse atmak falan ufak hikaye o yurtları dozerle yıkarım. Üç tane sapık oyuna ihtiyacım yok benim"

 

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin Buca İlçe Başkanlığı binasının açılışını yaptı.

 

 

Şirinyer Forbes Caddesi'nde halkla sohbet eden ve esnafa merhaba diyen İnce, parti otobüsü üzerinden de yurttaşlara seslendi. 

 

 

Şirinyer'deki açılışta yurttaşlara seslenen İnce, "Bu millet beni Cumhurbaşkanı seçerse; benden başka hiçbir isim bunu söyleyemez, bir tarikat yurdunda çocuğa tecavüz edilmişse, altı yaşında çocuk evlendirilmişse, hapse atmak falan ufak hikaye o yurtları dozerle yıkarım" dedi.

 

 

 

 

KAFALARI KARIŞIK...

 

 

 

 

İnce, şöyle devam etti: "Tarım çöktü, eğitim bitti. Esad’a katil diyordu. Suudi Arabistan’a söylemediğini bırakmıyordu. Şimdi üç beş milyar dolar için kapı kapı geziyor. Erdoğan gitmeli. Bu kesin. Yalnız Erdoğan’ı gönderirken dikkat edelim. Altılı Masa’nın da kafası karışık. Bu yüzden karış karış Türkiye’yi gezip anlatıyorum. İstanbul Sözleşmesi ile ilgili Kılıçdaroğlu imzalayacağını söylüyor. Temel Karamollaoğlu imzalamayacağını söylüyor. Bunlar memleketin en temel sorunlarında bile anlaşamamışlar. Nasıl yönetecekler? Ben de diyorum ki; ne cumhur ne millet, tek yol memleket. Bunların hepsini birden gönderelim. Bunların kafaları karışık.  Eğitim laik olacak. Bilimsel olacak, parasız olacak ve merdiven altlarında olmayacak. Çocuklarınızı gönül rahatlığıyla göndereceksiniz. Ben size huzur vaat ediyorum. Bu ülkenin topraklarında insanların yüzünün gülmesini istiyorum. Bu memleket bizim. Hep birlikte burada kalacağız. Devlete olan güveni yeniden kuracağız. TÜİK’e, ÖSYM’ye, Merkez Bankası’na, adliyeye güveneceksiniz."

 

 

 

 

Muharrem İnce, Buca’da 9 Eylül Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelerek onlarla söyleşti ve sorularını yanıtladı.