POLİTİKA Haber Girişi : 11 Temmuz 2022 02:18

MHP Buca Meclis Üyesi Kartal: Emanetin Hakkını Vermeliyiz

MHP Buca Meclis Üyesi Kartal: Emanetin Hakkını Vermeliyiz
Milliyetçi Hareket Partisi Buca Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Kartal, gündemi değerlendirdi. Kartal, "MHP ilçe teşkilatları olarak (Güçlü Türkiye Yolunda 2023 Hedefleri)ne yürüyoruz” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Buca Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Kartal, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı'nın, milletin bekası, ülkenin bağımsız geleceği için dünden daha önemli bir görevle karşı karşıya olduğunu belirterek, "Bu görev tarihidir, maruz kaldığımız stratejik tehditler, küresel senaryoların bölgemizde gösterime sokulan bugünkü sahnesinden başka bir şey değildir" değerlendirmesinde bulundu. 

 

 

"HİÇBİR KUŞATMAYA

EYVALLAH DEMEDİK"

 

 

MHP Buca Belediyesi Meclis Üyesi Kartal, şunları söyledi: "Kendimize has fazilet ve meziyetimizle, şahsi haslet ve kabiliyetimizle, bıçkın cesaret ve hamiyetimizle hiçbir kuşatmaya eyvallah etmedik, hiçbir saldırıya boyun eğmedik. Hamd olsun bugün de eğmiyoruz, bilinsin ki, bundan sonra da yalnızca rükûda eğileceğiz."

 

 

"VATAN VE MİLLETİN

BEKASI ÖNCELİĞİNE İNANIYORUZ"

 

 

Kartal, Cumhur İttifakı; kısa adıyla CUMHUR'un, Adalet ve Kalkınma Partisi ile Milliyetçi Hareket Partisi arasında kurulan seçim ittifakı olduğunun altını çizdi. Kartal, "Bu İttifak, 2018 genel seçimlerine birlikte katılmak için kuruldu ve mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesini destekleyen siyasi partileri bir araya getirmiştir. Ülkemizin içinde bulunduğu Ortadoğu, kan gölüne ve küresel hesapların odağı haline dönmüşken; siyasi partimizdeki kimlikten ziyade, vatan ve milletin bekası önceliğine inandığımız için bu Cumhur İttifakını önemsedik" diye konuştu.

 

 

"TEK HEDEFİMİZ GÜZEL

ESERLER BIRAKMAK OLMALI"

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi olarak iki kişi temsil ettikleri Buca Belediye Meclisi'nde, Buca’ya hizmet etmek için seçildiklerinin farkında bir anlayışla çalıştıklarını vurgulayan Kartal,  5 yıllık süreçte tüm partilerin tek hedefinin, Buca’nın geleceğine yakışacak eserler bırakmak olması gerektiğini ifade etti.

 

 

"TRİBÜNLERE OYNAMIYORUZ"

 

 

Kartal, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Buca gibi, üniversite öğrencileri ile birlikte 700 bine ulaşan nüfusuyla dev ve tarihi geçmişi olan bir ilçemizde meclis üyesi olarak görev yapmak herkese nasip olmaz. Bundan dolayı şükrediyorum. Bu emanet bize verildi. Bu emanetin hakkını vermek için 2019-2024 yılları arasında, 700 bine yakın nüfusa, on bine yakın sokağa hizmet götürmek gerekiyor. Biz bu çatı altında vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda yaşamlarına devam etmesi için çalışmalıyız. Burada tek hedefimiz Buca’ya kalıcı eserler bırakmaktır. Biz hiçbir zaman tribünlere oynamıyoruz. Birileri (aferin) desin diye uğraşmıyoruz, İçten ve samimiyetle çalışıyoruz. Bugün ilçemizin ve vatandaşların menfaati için her türlü projeye destek veriyoruz. İlçenin gelişmesine engel olacak vatandaş odaklı olmayan çalışmalara karşı çıkarak, düşüncemizi açıkça dile getiriyoruz."

 

 

Mustafa Kartal, önümüzde ülkenin geleceğini etkileyecek ve kaybedilmemesi gereken bir seçim olduğunu belirterek, "Geçmişte olduğu gibi önümüzdeki seçimlerde de, kapı kapı gezip partimizin projelerinden ve Cumhur ittifakının öneminden bahsedeceğiz" dedi.