YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 11 Ocak 2024 15:46

Menderes'in Başkanı 10 Ocak'ı Ankara'da kutladı

Menderes'in Başkanı 10 Ocak'ı Ankara'da kutladı
Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, 10 Ocak'ta siyasi görüşmeleri kapsamında bulunduğu Ankara'da Gazeteciler Cemiyeti'ndeki törene katıldı.

Siyasi ziyaretleri kapsamında Ankara'da kapı kapı gezen İzmir'in Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özen, 10 Ocak'ta Ankaralı gazetecilerin konuğu oldu.

 

 

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve Ckapsamında Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen törene katılan Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, Ankaralı gazetecilerin özel gününde yanlarında oldu.

 

 

 

Başkan Bilgin ile bir araya geldi

 

 

 

Gazeteciler Cemiyeti'nin 78. kuruluş yıldönümü ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle düzenlenen törende meslekte 62 yılı geride bırakan Can Pulak'a Meslek Onur Ödülü verilirken, Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan gecede Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nazmi Bilgin ile bir araya gelerek günün önemine dair sohbet etti.

 

 

 

"Özgür basın demokrasinin temelidir"

 

 

 

Görevini hakkıyla yerine getiren tüm gazetecilerin gününü kutlayan Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan, " Basın, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarındandır. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde de Gazeteciler Cemiyetimizin düzenlemiş olduğu etkinliğe katılarak Gazeteci dostlarımızın bu anlamlı günlerinde yanında olduk. Bu vesileyle ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışıyla her türlü zorlu koşulda mesleğini icra eden tüm basın mensuplarının gününü kutluyorum" dedi.

 

 

 

"BİRLİKTELİK HER ZAMANKİNDEN ÖNEMLİ"

 

 

 

 

Öte yandan Gazeteciler Cemiyeti, 78. yıl kutlamaları resepsiyonunda açılış konuşması yapan Cemiyet Başkanı Nazmi Bilgin, Türkiye'de gazetecilerin her geçen gün zorlaşan çalışma şartlarını hatırlatarak, ülkenin geleceği için birlikteliğin her zamankinden fazla önem kazandığını vurguladı.

 

 

 

ONUR ÖDÜLÜ CAN PULAK'!A 

 

 

 

Gazeteciler Cemiyeti Meslek Onur Ödülü bu yıl Can Pulak'a verildi. Önceki yıllarda Altan Öymen, Bekir Coşkun, Hıfzı Topuz ve Mustafa İstemi'ye verilen ödülün bu yılki sahibi Can Pulak konuşmasında, bu ödülün kendisi için gurur kaynağı olduğunu belirtti.