YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 11 Aralık 2021 21:19

Menderes Belediyesi Dans Kurslarına Başlıyor

Menderes Belediyesi Dans Kurslarına Başlıyor
Menderes Belediyesi tarafından dünya dansları ve halk dansları kursları kayıtları 13 Aralık ve 14 Aralık'ta yapılabilecek.

Kurslara katılmak isteyen vatandaşlar dünya dansları için 13 Aralık Pazartesi günü Menderes Belediyesi Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde, halk dansları için 14 Aralık Salı günü 75. Yıl Düğün Salonu’nda kayıt yaptırabilecek.

 

 

FARKLI YAŞLARA DÜNYANIN DANSI

 

20 Aralık Pazartesi günü başlayacak modern dans kurslarında 3-6 yaş için bale ve modern dans, 7-12 yaş ve 13-16 yaş için modern dans, hiphop ve latin dans, 16 yaş ve üzeri için modern dans, hiphop-highheels ve latin dans, yetişkinler için ise latin-tango, hiphop-highheels, oryantal, kardiyo dans ve zumba dersleri gerçekleştirilecek.

 

KASIM ÇOCUKLARA, ARALIK YETİŞKİNLERE

 

Menderes Belediyesi Halk Dansları Topluluğu tarafından gerçekleştirilecek halk dansları kursları ise 21 Aralık Salı günü başlayacak. Çocuklar için açılan kurs, Kasım ayında yetişkinlere yönelik gerçekleştirilecek.  

 

BAŞKAN DAVETİ

 

Tüm Mendereslileri kurslara katılmaya davet eden Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar,

 

“ Hem ülkemizin hem de dünyanın dans kültürünü kurslarımızda vatandaşlarımızla buluşturacağız. Geçtiğimiz ay çocuklarımıza yönelik halk dansları kurslarımızı başlatmıştık, şimdi de yetişkinler için bu kursu başlatıyoruz. Bunun yanı sıra hem çocuklarımız hem de yetişkinlerin faydalanabileceği dünya dansları kurslarımızı da başlatıyoruz. Çocuklarımızın ve velilerimizin keyifle vakit geçirip, eğitim alacakları kurslara tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.