YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 03 Kasım 2022 16:30

Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi'ne Yeni Başkan

Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi'ne Yeni Başkan
Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi genel kurulunu düzenledi. İki adayın yarıştığı seçimde Ayşe Özlükaya Gül başkan seçildi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’un da katıldığı Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi Olağan Seçimli Genel Kurulu Türkan Saylan Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

 

 

 

Toplantıda Konak Kent Konseyi Başkanı ve Ege Kent Konseyleri Birliği Başkanı Hamit Mumcu, Konak Belediyesi meclis üyeleri, Konak Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ve meclis başkanlarıyla, dernek, vakıf, sendika, oda temsilcilerinin adayları hazır bulundu.

 

 

 

 

Başkan Batur, önceki dönemde emek ve katkı sunan Konak Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Avukat Aydan Ersezen ve Yürütme Kurulu üyelerine plaketlerini sundu, başarılar diledi.   

 

 

 

Yapılan seçimde Kadın Meclisi Başkanlığına Ayşe Özlükaya Gül ve Seher Yalçın aday oldu; yapılan seçimde Ayşe Özlükaya Gül 31, Seher Yalçın 19 Oy aldı. Kadın Meclisi Başkanlığına Ayşe Özlükaya Gül seçildi.

 

 

 

Yürütme Kurulu Üyeleri için yapılan seçimde Yürütme Kurulu'na; Aycan Karakuş, Mihriban Artıktay, Ezgi Kayaalp, Nesrin Doğan, İrem Nur Yavaş ve Gülşen Temel seçildi.