GÜNDEM Haber Girişi : 17 Aralık 2021 14:05

Kızılçullular Derneği ve Buca Esnaf Odası, Kahvaltıda Buluştu

Kızılçullular Derneği ve Buca Esnaf Odası, Kahvaltıda Buluştu
Buca Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Turan Yazgan ve yönetimi, İzmir'in köklü sivil toplum kuruluşu Kızılçullular Eğitim ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Kızılçullular Eğitim ve Dayanışma Derneği, Buca Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanı Turan Yazgan ve oda yönetimini dayanışma kahvaltısında ağırladı.  

 

Turan Yazgan ve ekibine, Kızılçullular Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Öznur ve dernek yöneticileri Dernek Lokali'nde ev sahipliği yaptı. 

 

 

 

Dernek Başkanı İsmail Öznur, esnaf camiasının toplumun hayati sigortalarından biri olduğunu belirterek, "Yerelde dayanışma, özellikle ekonomik sorunların ve gelir adaletsizliğinin günden güne arttığı bir ortamda önemli. Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız ve yönetimini, (Buca esnaftan alışveriş yapmalı) çağrımızı yükselterek konuk etmekten onur duyuyoruz" dedi. 

 

 

Buca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Yazgan ise, kentin köklü sivil toplum kuruluşu olan ve adıyla da özgül ağırlığıyla İzmir'e yön veren Kızılçullular Derneğimiz'in yeni yönetimine başarılar diliyorum" diye konuştu.

 

 

Her iki başkan, yöneticileriyle, mesleki eğitim gibi konularda ortak projeler üretme ve kurslar düzenleme konularında çalışma grubu oluşturulması hususunda mutabık kaldı.