POLİTİKA Haber Girişi : 23 Aralık 2022 01:33

Karşıyaka siyasetinin ilk 'KOÇ'u 'kesimhane'ye adım attı'

Karşıyaka siyasetinin ilk 'KOÇ'u 'kesimhane'ye adım attı'
Serdar Koç adaylık için yola çıktı CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç Milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti. İlçe Yönetimi ile son kez buluşan Serdar Koç, her koşulda halka hizmet edeceğini söyledi.

 

CHP’nin iktidar olacağını iddia eden Murat Serdar Koç, “Laik, demokratik, sosyal hukuk devleti ilkeleriyle halkın karşısına çıkacağım. Bu göreve talibim” dedi.

 

 

 


Koç, CHP Karşıyaka İlçe yönetimiyle buluşmasında şu açıklamada bulundu: 

 

 

"Halk için halkla birlikte mücadele yolu için. Hak, Hukuk, Adalet, Emek ve geçim mücadelesi veren halkın haklarını savunabilmek, halk ile halkın mücadelesini verebilmek için, her kurumun siyasallaştığı devletin geleneklerinin bitirildiği devletin çıkarlarının kişiselleştirildiği düzene karşı çıkmak için, güçlünün haklı değil haklının güçlü olduğu düzen için, adil dağılımın ve insanca yaşam haklarının sağlanması için, Genel merkezimizin 21/11/2022 tarihli 2022/895 sayılı Milletvekili Aday Adaylığı konulu genelgeye istinaden, üç yıldır sürdürdüğüm Cumhuriyet HalkPartisi Karşıyaka ilçe başkanlığı görevimden istifa ediyorum."

 

 

 

 

ÜÇ YILLIK MACERA, O KOLTUK UĞRUNA FEDA... 

 

 

 


M.Serdar Koç, yaklaşık üç yıldır birlikte özveriyle, karşılık beklemeden gönüllü ve uyumlu çalıştıklarını belirttiği yönetici arkadaşlarına minnettar olduğunu vurgulayan Koç, "Karşıyaka hakları için mücadele eden il
yöneticilerime, her gününü ve gecesini Karşıyaka’nın daha yaşanır bir ilçe haline getirmek için, daha temiz bir Karşıyaka mücadelesi veren partimizin ve Karşıyaka’nın değerli Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a, meclis üyelerime, bütün partililerime ve Karşıyaka örgütüne teşekkür ederim" diye konuştu.

 

 


Karşıyaka’da doğup büyüyen ve yaşayan bir vatandaş olarak, partisinin siyasi çizgisinden ve kurallarından hiçbir zaman ayrılmadığını anlatan Koç, sözlerini şöyle tamamladı:

 

 

 

 

ASIL AÇIKLAMA, GENEL MERKEZİN ADAY ADAYI TAKVİMİNİ AÇIKLADIĞI GÜNDE...

 

 

 

 

"23 yıldır partimin örgüt kademesi içinde görevler aldım, aynı zamanda sanayici kimliğim ile odalarda ve ulusal platformlarda görev yaptım ve halen yapmaktayım. Devlet işçisi bir babanın çocuğu olarak her kesimin duygularını çok iyi anlayan kardeşinizim. Türkiye’de her alanda sıkışmış halkımızın onurlu bir yaşam mücadelesi için
yolumu çizdim. Hak, hukuk, adalet, emek ve geçim mücadelesi verenler için mücadele verdim; vermeye devam edeceğim. İnandığım yolda korkmadan birlikte yürüyeceğimize, oluşturulan korku dünyasını birlikte yok edeceğimize gönülden inanıyorum.

 

 

 

Kuruluşun ve kurtuluşun partisi Cumhuriyet Halk Partisi, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet’in teminatı olmaya devam edecektir. Önümüzdeki dönemde kamu kaynaklarının talan edilmeden, israfsız yönetileceği bir dönem için birlikte yılmadan mücadelemize devam edeceğiz. Genel merkezimizin aday adaylığı takvimini başlattığı tarihte sizlerle birlikte aday adaylığımı açıklayacağım. Örgütüme sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.