FUAR-FESTİVAL Haber Girişi : 21 Ocak 2024 11:30

Karaburun, bayrağı Haluk Levent'e teslim etti

Karaburun, bayrağı Haluk Levent'e teslim etti
Sanatçı Haluk Levent, İzmir Karaburun’da 6. Karaburun Nergis Festivali’nde sahne aldı.

MUSTAFA OĞUZ - KARABURUN 

 

 

 

Birbirinden güzel şarkılarını, mis kokulu festival olarak da bilinen İzmir Karaburun Nergis Festivali katılımcıları için söyleyen Haluk Levent’e, İzmir Karaburun’un ilk kadın Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, kadın kooperatiflerinde üretilen Yarımada mahsulü yöresel ürünleri günün armağanı olarak takdim etti. 

 

 

Türk Anneler Derneği Mordoğan Şubesi standında satılan ürünleri de öven Haluk Levent, dernek yöneticilerini sahneye davet ederek, derneğe destek çağrısı yaptı. Konserin en sürprizli anı, Başkan Erdoğan ile birlikte sahneye gelen Karaburun Kösedereli 80 yaşındaki Şerife Teyze’nin elinde işlediği ay yıldızlı al bayrağımızı sanatçı Haluk Levent’e takdim etmesiydi.

 

 

 

Haluk Levent, Şerife Teyze’ye teşekkür etti. Öte yandan Haluk Levent sahnede şarkı söylerken gördüğü 8,5 aylık hamile Baloncu Nazlı Onar'ı sahneye davet edip sohbet etti. 32 yaşındaki balıncu kadının ekmek parası için festivalde olmasını önemsediğini vurgulayan Haluk Levent, Balon satan emekçi kadının iki çocuğu Derya ve Defnesu için  konser konuklarına destek olmaları çağrısı yaptı. Bu çağrı üzerine 15 bin lira toplanarak, hamile Baloncu Nazlı'ya verildi.

 

 

 

Uluslararası üne sahip festival 21 Ocak Pazar günü de gün boyu sürecek, yurtiçi ve yurtdışından konuklarını ağırlayacak.