SPOR Haber Girişi : 15 Aralık 2022 23:47

Karabağlar Spor Kulübü'nde açılış coşkusu

Karabağlar Spor Kulübü'nde açılış coşkusu
Karabağlar'ın spor kulüpleri camiasında çeyrek asrı aşan geçmişiyle spor çınarı Karabağlar Spor Kulübü, Başkan Adem Kuzu ev sahipliğinde düzenlenen görkemli bir törenle yeni binasının açılışını gerçekleştirdi.

 

ZAFER KAPLANSOY

 

 

 

1989'dan bu yana faaliyetleriyle takdir edilen Karabağlar Spor Kulübü, 4018 Sokak No: 5/C adresindeki yerinde çalışmalarını sürdürecek.

 

 

Aynı zamanda İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası (İLGED) Yönetim Kurulu Üyesi de ünlü Ödemişli Adem Usta Restoran'ın sahibi de olan Karabağlar Spor Kulübü Başkanı Adem Kuzu ve Zeta Jones Mobilya'nın sahibi Karabağlar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Sinan Mermercioğlu davetiyle kulübün yeni adresinde coşkulu bir açılış organizasyonu gerçekleştirildi.

 

 

 

GÖRKEMLİ AÇILIŞIN SEVİLEN MİSAFİRLERİ

 

 

Ünlü Mikrop Hikmet tarafından sunulan açılış programında, Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, İzmir Otel ve Pansiyon İşçileri Odası Başkanı Mehmet Gönen ve oda yöneticileri, çeşitli siyasi partilerin ve sendikaların başkan ve yöneticileri, Anadolu Birliği üyeleri,  çeşitli spor kulüplerinin yöneticileri hazır bulundu.

 

 

 

 

"KARABAĞLARIMIZI TEMSİL ETME ONURUNU YILLARCA YAŞAYACAĞIZ"

 

 

 

 

Karabağlar Spor Kulübü Başkanı Adem Kuzu, çeyrek asırı aşkın süredir çalışmalarını sürdüren köklü bir kulübün başkanı olmaktan ve çalışkan bir ekibe sahip olmaktan gurur duyduğunu belirterek sözlerine başladı. Karabağlar Spor Kulübü camiasını yalnız bırakmayan tüm konuklarına içtenlikle teşekkür ettiğini vurgulayan Başkan Adem Kuzu, "Karabağlarımızı sporcularımızla, taraftarlarımızla sahalarda en iyi şekilde temsil etme onurunu daha nice yıllar birlikte yaşamayı diliyorum. Yeni kulüp merkezimizin, yeni başarılar ve yeni spocular, yeni insanlar kazanma konusunda da şans getireceğine inanıyorum. İyi ki yanımızdasınız, iyi ki bu özel günümüzde mutluluğumuzu ve heyecanımızı sizlerle paylaşıyoruz. Sayın Kaymakamımız başta olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ederim" dedi.       

 

 

 

 

KAYMAKAM ÖNEĞİ: "YOLUNUZ AÇIK OLSUN"

 

 

 

 

 

Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği ise, sporun önemli bir faaliyet alanı olduğunu, yerel ölçekte var olan amatör spor kulüplerinin topluma sağladıkları faydanın takdire değer olduğunu belirterek, "Karabağlar Spor Kulübümüze 34 yıldır sürdürdüğü kararlı yolculuğunda başarılar diliyorum. Bu güzide kulübümüzün değerli başkanı, sevilen esnafımız sayın Adem Kuzu ve arkadaşlarına bu çabasında her zaman desteğe hazır olduğumuzu da vurgulamak isterim. Yeni yeriniz yeni sportif başarılarınızın da kalbi olsun, yolunuz açık olsun" diye konuştu.

 

 

Konuklar, hep birlikte başarı dilekleriyle Karabağlar Spor Kulübü'nün yeni binasının açılış kurdelesini kestiler.