POLİTİKA Haber Girişi : 21 Mart 2023 13:00

İzmir’in güçlü sesi olacağım!

İzmir’in güçlü sesi olacağım!

Emre Sarıgedik: TBMM’de İzmir’in güçlü sesi olacağım!

İş insanı Emre Sarıgedik, 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler için İYİ Parti'den İzmir milletvekili aday adayı olduğunu sosyal medya hesaplarından duyurdu.

28'inci Dönem Milletvekili seçimi için başkentteki görüşmelerini tamamlayan iş insanı İYİ Parti Genel Merkezi'ne giderek milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu. Başvurusunu sosyal medya hesabından duyuran Emre Sarıgedik açıklamasında şunları kaydetti: “Canımdan aziz bildiğim ülkem için gelecek seçimler, herkesin elini taşın altına koyması gereken, önemli bir süreç, hayati bir dönemeç olacak. Doğup büyüdüğüm ekmeğini yediğim şehrimize daha iyi hizmet edebilmek için İzmir’in Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde güçlü sesi olmak için göreve hazırım. Ülkemize, milletimize, ilimize hizmet etmek amacıyla 14 Mayıs 2023’te yapılacak 28’inci dönem milletvekilliği seçimleri için aday adaylık başvurumuzu yapmış bulunmaktayız. Hayırlı olsun İZMİR.”

ARZUNUZ ARZUMDUR

Milletçe zor bir zamandan geçildiğine dikkat çeken İYİ Parti İzmir Milletvekili aday adayı Emre Sarıgedik, “İnsanımız geçim derdiyle uğraşmaktan yoruldu. Çocuğunun okul derdine düşmüş annelerimizin, borç batağında kaybolan babalarımızın, traktörüne mazot, toprağına tohum alamayan çiftçilerimizin, siftah edemeyen esnaflarımızın, eve ekmek götüremeyen emeklilerimizin, geçinemeyen asgari ücretlilerimizin derdine dert eklendi. Mutlu yüzleri görebilmek imkansızlaştı. Ama Türkiye’nin, bu acı gerçekleri aşacak imkanları var. Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir problemi yok. İmkânlarımız var. Kaynaklarımız var. Yeter ki, yönetenlerin önceliği memleketin huzuru, milletin mutluluğu olsun. Önceliği millet ve memleket olan bir kardeşiniz olarak beni Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne vekil olarak gönderme isteğiniz doğrultusunda milletvekilliği aday adaylığı başvurumu yaptım” dedi.

‘MİLLETİMİZİN İRADESİ’

Milletin iradesini tecelli ettirmek için TBMM’de olmak istediğini belirten Sarıgedik, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, işgal altındaki bir ülkeyi bağımsızlık meşalesi altında topladı. Parçalanmış ve yokluğun eşiğindeki bir imparatorluktan, bizim atalarımız bir tarih yazarak Türkiye Cumhuriyeti’ni kurdu. Atatürk’ü sevdi diye din düşmanı ilan edilenleri görüyoruz. Peygamberini sevdi diye gerici damgası yiyenleri görüyoruz. Hiç kimse kusura bakmasın Mustafa Kemal de bizim, Fatih de bizim; Osmanlı da bizim, Cumhuriyet de bizim! Devletin en üst düzeyinde önemli kararlara imza atmış başarılı bürokratların torunuyum, yerel yönetimlerde belediye başkanlığı yapmış atalarımın düsturları ile yetişmiş Türkiye Cumhuriyeti devletinin bir neferiyim. Muhtaç olduğun kudret, bedenimdeki genetiğimde, mevcuttur!  Aynı atalarımın 100 yıl önce yaptığı gibi bugün de milletin istiklâlini, milletin azim ve kararlılığını göstermeye talibim” diye konuştu.

Emre Sarıgedik kimdir?

*02.04.1980 İzmir doğumlu

*Aslen Baba tarafından Manisa Salihli anne tarafından Adapazarı köküne sahip

*Reklamcı

*Özel İzmir Amerikan Koleji

*Bilgi Üniversitesi Reklamcılık

*İşletme Yüksek Lisans mezunu

*Küçük Kulüp Derneği Başkanı

*Ege Tenis Eğitim Vakfı Başkanı

*Egiad Danışma Kurulu üyesi

*Türkiye Tenis Federasyonu Yönetim Kurulu yedek üyesi