POLİTİKA Haber Girişi : 21 Ağustos 2021 13:00

İYİ PARTİ İzmir Milletvekilleri İlçe Başkanlarıyla buluştu.

İYİ PARTİ İzmir Milletvekilleri İlçe Başkanlarıyla buluştu.

İYİ PARTİ İzmir Milletvekilleri İlçe Başkanlarıyla buluştu.

İYİ PARTİ İzmir Milletvekili ve TBMM. Grup Başkanvekili Müsavat DERVİŞOĞLU; İzmi’deki ilçe başkanlarına, Tarihi Asansör Restaurant’ta bir yemek verdi. Yemeğe İzmir milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun ÇIRAY, İl Başkanı Hüsmen KIRKPINAR ile birlikte tüm ilçe başkanları katıldı.

 İlçe başkanlarının ilçelerindeki teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgiler verdiği, İzmir Milletvekillerinden talep, dilek ve beklentilerini dile getirdiği yemekli toplantıların devamının geleceği bildirildi.

 Ayrıca, İzmir milletvekilleri tarafından ilçe başkanlıklarının yerinde ziyaret edilerek; hem teşkilatların hem de ilçedeki vatandaşların sorunlarının yerinde belirlenmesine çalışılacağı, bu bağlamda; önümüzdeki günlerde yeniden başlayacak ilçe ziyaretlerinde tespit edilen bu sorunların çözümüne yönelik parti faaliyetlerinin İzmirliler ile paylaşılacağı belirtildi.

 İzmir Milletvekillerinin; ilçe başkanlarından aldıkları bilgiler ışığında, önümüzdeki günlerde İl Yönetim Kuruluyla ve Belediye Meclis Üyeleriyle bir araya gelerek ve onların da fikir ve önerilerini almak suretiyle; özellikle İzmir’deki Yerel Yönetimler’in performansları ve bundan sonraki süreçte izlenecek yol haritasına ilişkin programlara son şeklini verecekleri de gelen bilgiler arasında.

Değerlendirmenize sunar, çalışmalarınızda başarılar dileriz.