KÜLTÜR-SANAT Haber Girişi : 28 Mayıs 2024 16:00

Hyatt Regency İzmir İstinyePark'ta Film Müzikleri

Hyatt Regency İzmir İstinyePark'ta Film Müzikleri
Hyatt Regency İzmir İstinyePark, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’nın eşsiz performansı ile dünyaca ünlü film müzikleri gecesine ev sahipliği yaptı

 

 

İzmir’in en yeni ve lüks çekim merkezi haline gelen ve sanatı hayatın bir parçası olarak konumlandıran Hyatt Regency İzmir İstinyePark, gişe rekorları kırmış dünyaca ünlü filmlerin soundtrack’lerini müzikseverler ile buluşturdu.

 

 

 

 

Dünyaca ünlü orkestra şefi Kevin Griffiths yönetiminde Star Wars, Karayip Korsanları, Harry Potter, Forrest Gump, Cinema Paradiso, Superman, Indiana Jones, Gladyatör, La la Land gibi filmlerin müziklerine yer verilen konserde dinleyiciler aynı zamanda filmlerden kesitler izleyerek gecenin tadını çıkardı.

 

 

 

 

 

 

İzmir Devlet Senfonu Orkestrası’nın muhteşem performansı ile gerçekleşen konser, Hyatt Regency İzmir İstinyePark’ın Regency Balo Salonu’nda gerçekleşti.

 

 

 

 

Geniş kapasitesi, teknik açıdan son teknoloji ile donatılmış alt yapısı ve üstün kalitedeki hizmet anlayışı ile donatılan salon, tüm biletlerin satılmasıyla 400 kişiyi ağırladı.