YEREL YÖNETİMLER Haber Girişi : 02 Mayıs 2023 15:19

Hülagü, “Her gün yollardayız, her gün sokaklardayız”

Hülagü, “Her gün yollardayız, her gün sokaklardayız”

Hülagü, “Her gün yollardayız, her gün sokaklardayız”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Dilovası’nda STK’ları ziyaret etti, devam eden projeleri de Belediye Başkanı Hamza Şayir ile birlikte inceledi. Hülagü, “Her gün yollardayız, her gün sokaklardayız” dedi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Dilovası’nda bir dizi ziyarette bulundu. İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında ziyaretlerini sürdüren Hülagü, ilçedeki dernekleri ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti. Hülagü ayrıca Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ile birlikte TOKİ tarafından Tavşancıl’da yapımı devam eden proje alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

REKOR OYLA KAZANACAĞIZ

Dilovası’da; Kastamonulular Derneği, Selahaddin Eyyübi Cemaati, Gümüşhane Kürtünlüler Derneği ve Bingöllüler Derneği’ni ziyaret eden Hülagü, “AK Parti’nin Türkiye’ye kazanımlarını ve Cumhur İttifakının bu ülke için ehemmiyetini vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar rekor oyla tekrar Cumhurbaşkanı seçtireceğiz" dedi.

EV EV GEZİYORUZ

“Mahalle mahalle ilçelerimizi, mahallelerimizi ziyaret ediyoruz” diyen Hülagü, “AK Parti teşkilatlarımıza da teşekkür ediyorum. Özverili bir şekilde gerek bizlerle birlikte gerekse kadın ve gençlik kollarımız her eve giriyor, vatandaşlarımıza seçimin önemini anlatıyor. Bizler vatandaşlara yakın duran, onların dertleri ile dertlenen siyasi bir partinin mensuplarıyız. Sizlerin desteği ve duasıyla da bu seçimi hep birlikte alacağımızın kanaatindeyim" dedi.