GÜNDEM Haber Girişi : 22 Mart 2024 18:52

HASAN GIRIZ YENİDEN ADAY OLDU

HASAN GIRIZ YENİDEN ADAY OLDU

HASAN GIRIZ YENİDEN ADAY OLDU

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Buca Yaylacık Mahalle Muhtarlığına seçilen Hasan Gırız, yeniden aday olduğunu açıkladı. “Yaylacık Bizim Evimiz” sloganıyla yola çıkan Gırız, ekibiyle birlikte 5 yılda mahalleye kazandırılan hizmetleri paylaşarak, “Pandemi, deprem, mali krizler nedeniyle zorlu geçen bu 5 yılda zamanın ötesinde işler yapmak için gayret gösterdik.

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPTIK

Göreve geldiği günden itibaren mahallemizin iki büyük caddesi Başarı ve Erdem caddesine komple asfalt attırdık, otobüs duraklarımızı kapalı durak haline getirttik, mahallemizde trafik akışının rahat yapılabilmesi için tek yön tabelalarını yenilettik, Covit 19 döneminde yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların tüm ihtiyaçlarını giderdik, kadınlarımızın el emeğini pazarlamaları için Mevlana’da üretici pazarı oluşturduk, mahallemizin en büyük sıkıntısı otopark sorununu üç otopark alanı oluşturarak rahatlattık, Kasaplar meydanında üretici pazarı kurulmasını sağladık, Elektrik direklerini ile muhtarlıktaki tüm işlemler için ücret tarifesini kaldırdık, Can dostlarımız için veteriner işleri ile diyalog halinde kısırlaştırma ve beslenmelerini sağladık, Anneler parkının yetersiz ışıklandırma sorununu ortadan kaldırdık, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlar en çabuk şekilde ulaştırılmasını sağladık, muhtarlığımıza gelen evrakları mesai saati uygulaması yapılmadan vatandaşlarımıza ulaştırırken ayrıca mahallemize iki yeni park kazandırdık.

SAHADAYDIK-SOKAKTAYDIK

El birliğiyle Mahallemizin yaşanabilir olması için zaman mefhumu gözetmeksizin, sahadaydık- sokaktaydık. Gönülden yapılan bu mücadelede ben bir nefer ekibim ile bir orduyuz. Yeniden göreve talibiz. Yaylacık Bizim evimiz, mahalle sakinlerimize güveniyor, destekleri dolayısıyla şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.