POLİTİKA Haber Girişi : 12 Mayıs 2021 15:48

Hacer Taş Gültepe Ramazan Bayramı mesajı yayımladı.

Hacer Taş Gültepe Ramazan Bayramı mesajı yayımladı.

CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe Ramazan Bayramı mesajı yayımladı.

Hacer Taş Gültepe’nin mesajı şöyle:

“Koronavirüs salgını nedeniyle zor günlerde idrak ettiğimiz Ramazan Ayı’nda birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, kardeşliğin önemini çok daha iyi anlayıp yaşadık.12 ayın sultanı mübarek Ramazan’ın ardından kavuştuğumuz Ramazan Bayramı, manevi duygularımızın üst seviyeye çıktığı, ulvi hislerin yoğunlaştığı günler olarak bizlere armağandır.
Ramazan Bayramı; küskünlüklerin sona erdirilmesi, sevginin egemen kılınması, nefret ve kavga yerine, kardeşlik ve barış söylemlerinin değer kazanması adına hepimize önemli fırsatlar sunmaktadır.

Bu bayramda her ne kadar bayram ziyaretleri gerçekleştiremeyecek ve büyüklerimizin ellerinden öpmek için yanlarına gidemeyecek olsak da, gönüllerimizin bayram sevinciyle dolduğunu, aramızdaki sevginin, muhabbetin arttığını hissediyoruz. Varsın eller ve evler ayrı olsun, bu bayram gönüller bir.

Zor günleri atlatıp yeniden sokakları, meydanları, caddeleri dolduracağız. Esnafımız yeniden kepenk açıp evine ekmek götürecek. Biz de Örgütümüzle, İzmir Büyükşehir ve Buca Belediyemizle koronavirüs günlerinde yokluğu paylaşıp, elimizdeki bütün olanaklarla vatandaşımızın yanında olduk, olmaya devam ediyoruz.

Koronavirüs nedeniyle kaybettiğimiz her vatandaşımız için yüreğimiz kanıyor ve her biri için Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı, sabır diliyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere armağan ve emanet ettiği ülkemizde nice milli ve dini bayramları sağlık, barış ve dayanışma içinde kutlamayı temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Bucalı hemşehrilerim olmak üzere, milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, nice bayramlara sağlık, afiyet, huzur ve barış içinde girmeyi diliyorum.”