GÜNDEM Haber Girişi : 30 Haziran 2021 12:00

Güzelbahçe plajları Yaza Hazır

Güzelbahçe plajları Yaza Hazır

Güzelbahçe plajları Yaza Hazır

Güzelbahçe Belediyesi, 1 Temmuz’dan itibaren başlayacak yeni normalleşmelerden sonra vatandaşların tercih edeceği Güzelbahçe plajları için hazırlıklar tamamladı.

Güzelbahçe Belediyesi sahil şeridinde vatandaşların denize rahatça girmeleri için çalışmalarını bitirdi. Siteler Mahallesi’nde bulunan İzmir körfezinin ilk ve tek Mavi Bayraklı Plajı başta olmak üzere Yalı ve Maltepe mahallelerinde bulunan plajlara hasır şemsiyeler yerleştirildi, temizlik yapılıp hazıra hale getirildi. Hafta sonları İzmirlilerin serinlemek için tercih ettiği körfezin ilk Mavi Bayraklı Plaj unvanına sahip olan Siteler'deki plajda soyunma kabinleri ve tuvaletler elden geçirilerek yaza hazırlandı. Ayrıca Maltepe Mahallesi Tabaoğlu Parkı karşısında belediye ekipleri deniz kenarında yeni bir alan oluşturdu. Bura da yeni şemsiyelerin yanı sıra şezlonglarda yerleştirilecek.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, hizmetlerin insan odaklı olduğuna dikkat çekerek, “Halkımızın rahatlıkla denize girebilmesi için kıyı şeridinde beş ayrı bölgeye şemsiye koyduk. Maltepe mahallemizde hem şemsiye hem şezlong hizmeti vereceğiz. Bunu ilk defa uygulayacağız. Vatandaşlar tarafından ilgi görürse diğer plajlarımızda da bu hizmeti sağlayacağız. Amacımız Güzelbahçelilerin ve uzak mesafedeki denize girme imkânı bulamayan İzmirlilerin, sahil şeridimizden en güzel ve kaliteli bir şekilde yararlanmalarını sağlamak. 1 Temmuz itibariyle plajlarımız sizleri bekliyor ” dedi.