POLİTİKA Haber Girişi : 20 Haziran 2021 11:00

Gelecek Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı açıldı!

Gelecek Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı açıldı!

Gelecek Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı açıldı!

Gelecek Partisi'nin Bayraklı İlçe Başkanlığı yoğun katılımla açıldı. 

 Gelecek Partisi İzmir İl Başkanlığı teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Gelecek Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı;  Gelecek Partisi Denetleme Kurulu Üyesi ve Genel Başkan Danışmanı Cuma İçten, Kültür ve Turizm Politikaları Başkanı Yeşim Karadağ ve Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Hakan Yazar'ın katılımıyla açıldı. Açılışa vatandaşların yoğun ilgisi oldu. Bir çok sivil toplum kuruluşu ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende katılımcılara birçok ikramda bulunuldu. İzmir depreminde vefat eden vatandaşlar ve şehitler için lokma döküldü.

Sabah saatlerinde Atatürk anıtına çelenk konularak başlayan program, saygı duruşu, İstiklal Marşı ile devam etti.

İl başkanlığı bünyesinde yeni bir ilçe başkanlığını daha hizmete kavuşturan İzmir İl Başkanı Hakan Yazar,  “Teşkilat olarak bugün partimizin Bayraklı İlçe Başkanlığı’nın açılışı için buradayız. Sabah saatlerinde Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk koyarak başladığımız programımız, depremde kaybettiğimiz canlar ve bu güzel ülke için canını veren tüm şehitlerimiz için yaptığımız hayırlarla devam etti.  Önümüzdeki günlerde diğer ilçe binalarımızın açılışına devam edeceğiz. Partimize halkımızın ilgisi artarak devam ediyor. Siyaset yapmak isteyen herkesi partimiz çatısı altında toplanmaya davet ediyorum” dedi.

İlçe Başkanı Güngör Gürbüz, yeni ilçe binasının herkese hayırlı olması temennisinde bulunarak başladığı konuşmasında “İlçe başkanlığı görevi bize tevdi edilir edilmez, yoğun bir çalışma içine girdik. Bugün önünde bulunduğumuz 3 katlı binayı tutarak partimize kazandırdık. Hızlı bir şekilde tadilatını tamamlayarak içini vatandaşlarımızı ve üyelerimizi konforlu bir şekilde karşılayacak şekilde mobilyalarla döşedik.  Tüm ekibimiz özverili bir şekilde çalıştı. Gece gündüz demeden tüm emek veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Partimiz, ilçemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Katılımları ile bizi onurlandıran Genel başkan yardımcılarım, il başkanım, ve partililerimiz ile tüm vatandaşlarımıza açılışımıza katılarak bizleri onurlandırdıkları için çok teşekkür ederim “dedi.

Gelecek Partisi Bayraklı İlçe Başkanlığı, Bayraklı Sevgi Yolu’nda İZBAN durağının noktasının yanında hususi bina şeklinde hizmete açıldı.