GÜNDEM Haber Girişi : 13 Haziran 2022 01:28

Gazeteci Fevzi Yılmaz'ı 12. Vefat Yıldönümünde Anıyoruz

Gazeteci Fevzi Yılmaz'ı 12. Vefat Yıldönümünde Anıyoruz
YARIMADA Gazeteciliği'nin öncü, girişimci, cesaretli ismi FEVZİ YILMAZ, vefatının 12. yılında, Yukarı Narlıdere Mezarlığı'ndaki kabri başında anılıyor. Aile ve dostlarının katılacağı anma töreni, 13 Haziran Pazartesi saat 12:30'da gerçekleştirilecek.

İzmir'e Yakın Plan Gazetesi'nin kurucusu ve İmtiyaz Sahibi merhum Gazeteci Fevzi Yılmaz, ölümünün 12’nci yıldönümünde Narlıdere Yukarıköy Mezarlığı’ndaki kabri başında anılacak.

 

 

 

Her yıl vefat yıldönümünde saat 11:00'da anılan merhum Fevzi Yılmaz'ı, dostları 2022 yılına özel, bir buçuk saat tehirli olarak saat 12:30'da kabri başında bir araya gelerek anma kararı aldı.

 

 

 

 

 

53 yaşında yaşama veda eden gazeteci Fevzi Yılmaz, uzun yıllar Anadolu takımlarında teknik direktör olarak görev yapmıştı.

 

 

20 Ağustos 2003'ten başlayarak haftalık Yakın Plan Gazetesi’ni çıkarıyordu.

 

 

Gazete ilk yıllarda Narlıdere ve Yarımada’ya yönelik yayın yaparken; zamanla tüm İzmir ve ilçelerine ulaşan; etkin ve ses getiren bir kimliğe ulaşmıştı.

 

 

Gazeteci Fevzi Yılmaz’ın yazıları bir süre www.kentyasam.com (Kent-Yaşam) haber-bilgi sitesinde de yayımlanmıştı.

 

 

12 Haziran 2010 Cumartesi günü sabahı Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamını yitiren Yılmaz, 13 Haziran 2010 Pazar günü toprağa verilmişti.

 

 

Gazeteci Fevzi Yılmaz, evli ve ilk evliliğinden bir çocuk babasıydı. 

 

 

Özlem Yayın Grubu, ÖZLEM Gazetesi, Bizim Buca, Fuar&Festival, Bizim Başkan, Bizim Yarımada Gazetesi Ailesi olarak Gazeteci Fevzi Yılmaz'ı saygıyla, özlemle, misyonunu yaşatma kararlılığıyla anıyoruz ve arıyoruz. 

 

 

 

 

 

 

 

YARIMADA Gazeteciliği'nin öncü ismi Fevzi Yılmaz’ın ailesi, dostları ve meslektaşlarının katılması beklenen anmada, merhumun yakın dostu Konak Belediye Başkanı Abdül Batur'un da yer alması bekleniyor. 

 

 

 

Anma sonrasında ailesi tarafından Fevzi Yılmaz hayrına, Narlıdere Pir Sultan Abdal Parkı önünde lokma döktürülecek ve yurttaşlara dağıtılacak.