EKONOMİ Haber Girişi : 13 Kasım 2023 11:00

Divanev Bornova Mağazası hizmete açıldı

Divanev Bornova Mağazası hizmete açıldı
Yataş Grubu’nun büyüyen markası Divanev, mağazalarına bir yenisini daha ekledi ve Bornova’da bulunan 1.800 m2 alana sahip 116.mağazasının açılışını Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ katılımıyla açıldı.

 

 

Yataş Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya ve uyku markası Divanev, mobilya grubunun yanı sıra, yatak, baza başlık gibi uyku dünyası ürünlerini, beyaz ve renkli tekstil ürünlerini, halı ve aydınlatma gibi ev aksesuarlarını aynı çatı altında sunarak, sektörde fark yaratan, bütünsel bir mağaza konsepti ile müşterilerine farklı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

 

 

Bu konseptle 1.800 m2 alan üzerine kurulu olan Divanev mağazası, Taşkıran ailesi ve Yataş Grup’un gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında Divanev’in Türkiye’deki 116’ncı satış noktası olarak faaliyete geçiyor.

 

 

 

Mağazanın açılış töreninde Taşkıran ailesi ve çalışanları, Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın ve Divanev yönetimi de yer alırken, şehrin önde gelenleri, sektör temsilcileri de açılışa büyük ilgi gösterdi.

 

 

 

Bornova’da açılan Divanev mağazasına sektörün ve kentin yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, “Taşkıran ailesi ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği sonucu açtığımız yeni mağazamızda, mobilya ve uyku grubunu bir arada sunduğumuz farklı bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Müşterilerimize kaliteli ve ulaşılabilir tasarımı, her zevke ve her bütçeye uygun ürün çeşitliği ile sunuyoruz.” dedi.

 

 

 

Divanev’in yurt içi ve yurt dışında daha geniş kitlelere ulaşma hedeflediklerini dile getirerek konuşmasını sürdüren Öztaşkın, “Hedefimiz yeni Divanev mağazalarımızla birlikte daha geniş kitlelere ulaşarak Divanev’i hem yurt içinde hem de global pazarlarda gücünü artırmak. Bu kapsamdaki çalışmalarımızla bugün sizinle Divanev’in 116’ncı satış noktası olan Bornova mağazamızın açılışı için bir araya geldik. Yeni satış noktamızın hem şehrimize hem de ilçemize katma değer katacağına inanıyor ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına çözüm bulmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

 

 

Divanev Bornova Mağazası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Taşkıran, “Divanev mağazalarında, her zevke ve her bütçeye uygun ürün çeşitliliği ile tasarım ve fonksiyonelliğin, modern ve klasiğin dengesinde özgün, yenilikçi tasarımlarla ev dekorasyonu alanında ihtiyaca uygun çözümlere ulaşmak mümkün. Üstelik Divanev mağazaları, tasarımdan üretime; mağaza konseptinden satış sonrası desteğe kadar bütün aşamalarda Yataş Grup kalitesini ve tasarım gücünü yansıtıyor” ifadelerini kullandı.