POLİTİKA Haber Girişi : 04 Mart 2024 11:19

Cumhur İttifakı Urla Adayı Bakırlı, muhtarlarla buluştu!

Cumhur İttifakı Urla Adayı Bakırlı, muhtarlarla buluştu!
Cumhur İttifakı Ak Parti Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı, Urla Muhtarları ile yemekli toplantıda buluştu. Buluşmaya katılan Tarım ve Orman Eski Bakanı Bekir Pakdemirli de projelerin gerçekleşmesi için Ankara nezdinde takipçi olacağı sözü verdi.

 

 

 

 

Urla’nın Tüm Muhtarlarının katılım sağladığı toplantı yaklaşık 4 saat sürdü. Toplantıya önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli  katılım sağlayarak, istek ve taleplerin yakından takipçisi olacağını beyan etti. 

 

 

 

 

ALTYAPI SORUNLARININ  ÇÖZÜMÜ İÇİN TAM MUTABAKAT

 

 

 

 

Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları, Ak Parti İlçe Başkanı Ömer Tiryaki ve Yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi  İlçe Başkanı Tercan Ayhan, Yönetim Kurulu Üyelerinin katılım sağladığı toplantıda Urla’nın tüm sorunları masaya yatırıldı.

 

 

 

Muhtarlarımızın sorun, istek ve taleplerinin tek tek dinlediği toplantı sonucunda Urla’nın çok ciddi altyapı sorunlarının olduğu ve bunların ivedilikle çözülmesi gerektiği sonucuna varılmış oldu. 

 

 


 

Urla’nın Muhtarlarının genel olarak; yol ve asfalt sorunu, imar sorunları, alt yapı eksikliği, su baskınları, toplu ulaşım sorunları, sit sorunları, spor tesisleri eksikliği, konut sorunları, Büyükşehir ve İlçe Belediyesi ile iletişim sorunları, park ve bahçe eksikliği, aydınlatma eksikliği, sahil bantlarının sorunları, semt garajı eksikliği, pazaryerlerinin modern  bir görünüme kavuşması gibi konularda sorunları olduğu ve bu eksikliklerin giderilmesini talep ettikleri görüldü.

 

 

 

 

 

 

ŞİRİNKENT MAHALLESİ'NE SÖZ!

 

 

 

Özellikle Urla gündemini de meşgul eden, Şirinkent Mahallesi'nde yapımı devam eden depo inşaatı ile alakalı gerekli adımların atılacağı ve takibinin yapılacağı hususlarında Şirinkent Mahalle Muhtarı ve Mahalle sakinlerine söz verildi.

 

 

 

Urla’nın tüm sorunlarının dinlendiği ve çözüm önerilerinin sunulduğu toplantı sonunda, Urla Belediye Başkan Adayı Tarkan Bakırlı tarafından Urla Projeleri tanıtıldı.

 

 

 

Projelerini tek tek açıklayan Bakırlı’nın sunduğu çözüm ve projeler Muhtarlar tarafından büyük bir memnuniyet ve heyecan ile karşılandı. 

 

 

 

 

 

 

 

ESKİ BAKAN PAKDEMİRLİ ANKARA'DA PROJELERİN TAKİPÇİSİ OLACAK 

 

 

 

 

Tarkan Bakırlı, sunumuyla muhtarlardan geçer not aldı. Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, ise bu projelerin bizzat takipçisi olacağını ve Hükümet destekleri alınması konusunda Ankara ile yakın temas kuracağını beyan ederek, “Bir Urlalı olarak bu projelerin hayata geçirilmesi hususunda, konunun bizzat takipçisi olacağım” diyerek muhtarlara söz verdi. 

 

 


 
Geç saatlere kadar devam eden toplantı sonucunda muhtarlarımızın büyük bir heyecan ile geceden ayrıldığı gözlemlendi. Tarkan Bakırlı, tarafından açıklanan Urla Projeleri’nin hayata geçirilmesi durumunda mahallelerin hiçbir eksiği kalmayacağını beyan eden muhtarlar, seçimlerin Urla adına hayırlara vesile olmasını dileyerek, geceden ayrıldılar.