POLİTİKA Haber Girişi : 11 Ocak 2024 13:00

CHP Urla'da coşkulu 100.Yıl Birlik ve Dayanışma Yemeği

CHP Urla'da  coşkulu 100.Yıl Birlik ve Dayanışma Yemeği
CHP Urla İlçe Başkanı Av. Pelin Karasakal'ın önderliğinde düzenlenen,100. Yıl Birlik ve Dayanışma yemeği, kalabalık bir katılım ile gerçekleşti.

MUSTAFA OĞUZ - URLA

 

 

 

 

 

 

10 Ocak 2023 Çarşamba günü, Uzunkuyu Hanedan Restoran'da düzenlenen yemeğe, İzmir Eski Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Musa Çam, Urla eski Belediye Başkanı ve Urla Belediye Başkan aday adayı Sibel Uyar, CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, CHP Urla Belediye Başkan aday adayları, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ile partililer katıldı.

 

 

 

 

"URLA'YI SEÇİLMİŞ BELEDİYE BAŞKANI VE

MECLİS ÜYELERİNE KAVUŞTURACAĞIZ"

 

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, CHP Urla İlçe Başkanı Av.Pelin Karasakal,  konuklara seslendi. Başkan Karasakal konuşmasında, "Partimizin değerli büyükleri, kıymetli örgütümüz, yönetim kurulu arkadaşlarım, gençlik ve kadın kollarımız, partimizin değerli aday adayları, STK'larımızın değerli temsilcileri, muhtarlarımız ve tüm misafirlerimiz. Cumhuriyet Halk Partisi Urla İlçe başkanlığı 100.Yıl Birlik ve Dayanışma Yemeğine yeniden hepiniz hoşgeldiniz. Urlamızda 4.5 yıldır yaşadığımız kayyum sürecinden sonra hep birlikte derin bir nefes almaya son 2.5 ayımız kaldı. Sürecin sonunda 1 Nisan sabahı Urla'yı seçilmiş belediye başkanı ve seçilmiş meclis üyelerine el birliği ile birlikte kavuşturacağız" dedi.

 

 

 

 

 

"URLA İÇİN DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ"

 

 

 

 

"Bu süre zarfında her zamankinden daha dinamik, daha kararlı ve daha birlik beraberlik içerisinde olacağımızdan şüphemiz yok" sözleriyle konuşmasına devam eden Karasakal, şöyle konuştu: 

 

 

 

''Hedefimiz Urla'nın iyiliği, Urla'nın güzelliği ise bunu en iyi başaracak olanlar başta Cumhuriyet Halk Partililer'dir. Urla için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bugün burada her ne kadar Cumhuriyet Halk Partisi dayanışma yemeği sebebiyle toplansak da bugünün başka bir önemi daha var. Kalemini satmayan, doğru haber peşinde mücadelesini sürdüren, çalışan tüm gazetecilerimizi gazeteciler gününü kutluyorum. Anayasamıza vurulan darbeye karşı, devlete, hukuka, adalete, eşitliğe, demokrasiye ve en önemlisi Cumhuriyete sahip çıkacağımız Tandoğan Mitingi'ne tüm misafirlerimizi davet ediyoruz. Cumartesi akşamı ilçemizden otobüsler kaldırılacak olup mücadelemize ortak olmak isteyen ve Ankara'ya gelecek tüm yurttaşlarımızın bize isimlerini yazdırmalarını rica ediyorum''

 

 

 

 

EN GÜZEL KARE ...

 

 

 

Yaklaşık 400 kişinin katıldığı yemek, gazetecilere günün anlamı anısı olarak Atatürk fotoğrafı olan bardaklar takdim edildi. Gecenin en güzel fotoğraf karesi ise, Urla CHP İlçe Başkanı Av.Pelin Karasakal'ın, Devrimci dedesi Nihat, babası Ali, annesi Serap, kızkardeşleri Elif ve Naz Irmak Karasakal ile çekilen aile fotoğrafıydı.

 

 

 

Gece, yapılan çekiliş ve söylenen şarkılarla devam etti.