POLİTİKA Haber Girişi : 05 Nisan 2022 10:58

CHP’li Kadınlar Saha Çalışmalarını Planladı

CHP’li Kadınlar Saha Çalışmalarını Planladı
Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçilmiş kadın temsilcileri İzmir buluşmasında yapılacak saha çalışmalarının planlamasını ve Aile Destekleri Sigortası hakkında kadınların bilgilendirilmesine yönelik çalışmalar ele alındı.

 

Bir dizi etkinlik nedeniyle İzmir’de buluşan Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçilmiş kadın temsilcileri, Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca öncülüğünde bir toplantı ve iş planlaması gerçekleştirdi.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi, Milletvekili ve Belediye Başkanlarından oluşan heyet, farklı illerde yapılacak saha çalışmalarını planlarken; CHP’nin iktidara geldikten sonra çıkarmayı hedeflediği Aile Destekleri Sigortasının tüm yurtta kadınlara anlatılmasına yönelik çalışmalar ele alındı.

 

 

 

Balçova’da gerçekleştirilen toplantı ile ilgili bilgi veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatı ile mevcut iktidarın ülkeyi getirdiği durumu ve partimizin çözüm önerilerini anlatmak için Ülkemizin farklı bölgelerinde sürekli çalışıyoruz. Kadın bir Belediye Başkanımızın yönettiği Balçova’da kadınlar ve dezavantajlı guruplar için yapılan hizmetleri yerinde görmek için iki günlüğüne İzmir’e geldik. Bundan sonra yapacağımız çalışmaların da planlamasını ve hazırlıklarını gözden geçirdik" dedi.

 

 

 

 

Kadın dayanışmasıyla farklı illerde ev ziyaretleri ile kadınlara ulaşarak sorunlarının çözümü için yerelde Belediye Başkanlarıyla birlikte çalışacaklarını ifade eden Karaca, 

 

Cumhuriyet Halk Partili Kadın Seçilmişler her gün Türkiye’nin farklı bir bölgesinde kadınlarla bir araya geliyor. Ülkenin geldiği durumu en iyi kadınlar görüyor. Ekonomik buhran önce kadınları etkiliyor. Kadınlar artık evde akşam tenceresini kaynatamıyor. Aile Destekleri Sigortası ile hiç bir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye'yi kadınların desteği ile kuracağız" diye konuştu.