POLİTİKA Haber Girişi : 25 Mart 2023 11:25

CHP'li Belediye Başkanları Ankara'da Toplandı

CHP'li Belediye Başkanları Ankara'da Toplandı

 

CHP'li Belediye Başkanları Ankara'da Toplandı

 

Cumhuriyet Halk Partisi partili tüm belediye başkanları Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında Ankara’da toplandı. Toplantı Hakkında açıklama yapan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Belediye başkanlarının seçim çalışmalarında aktif şekilde yer alacağını belirtti.  Torun, “Türkiye için bir dönüm noktası olan bu seçimlerde Millet İttifakı’nı iktidar, Genel Başkanımızı da Cumhurbaşkanı seçmek için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Ankara’da Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisi’nde gerçekleştirilen toplantının toplantının tek gündemi 14 Mayıs seçimleri oluşturacak”

“Toplantıda, belediye başkanları açısından da bir seçim startı verilmiş olacak. Belediye başkanları kampanya döneminde, hem kendi bölgelerinde hem de kendi illeri dışında aktif bir seçim çalışması yürütecek. Partinin tüm kadroları ve tüm belediye başkanları ülkenin her köşesinde vatandaşlarla buluşacak. Türkiye için bir dönüm noktası olan bu seçimlerde Başkanlar Millet İttifakı’nı iktidar, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçmek için gece gündüz çalışacak