POLİTİKA Haber Girişi : 23 Ağustos 2023 02:07

CHP Güzelbahçe’de bayrak değişimi

CHP Güzelbahçe’de bayrak değişimi
CHP Güzelbahçe’de kongre sürecinin tamamlanmasının ardından ilçe başkanlığına seçilen Devrim Seyrek mazbatasını alarak göreve başladı. CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı’ndaki devir teslim töreninde, Devrim Seyrek bayrağı Çağlayan Bilgen’den teslim aldı.

Devir teslim törenine Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, yeni ve önceki dönem ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

 

 

Başarı çıtasını daha yukarılara çıkaracaklarını ifade eden çiçeği burnunda yeni İlçe Başkanı Devrim Seyrek ilk çağrısını ‘Can Dostları’ için yaptı.

 

 

 

"Çiçek ya da çikolata değil, ‘Can Dostları’mız için mama istiyorum"

 

 

Partilerden tebriğe çiçek ya da çikolata yerine can dostları için mama getirmelerini rica eden çiçeği burnunda İlçe Başkanı Devrim Seyrek, ‘‘ Herhangi bir makamda oturan bir kişinin ben yerimi gençlere bırakmak istiyorum deyişini hele hele bu makam siyaset makamıysa çok zor işitiriz. Bu tevazuyu gösteren Çağlayan Bilgen’e ve geçmiş dönem ilçe yönetimine çok teşekkür ediyorum. Seçim döneminde kapı kapı dolaşan kadın kollarımıza gençlik kollarımıza, meclis üyelerimize ve Belediye Başkanımız Mustafa İnce’ye bugüne kadar sağladığı ve bundan sonrada el ele çalışacağımızdan ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Yarından itibaren çok küçük değişikliklerle yolumuza devam edeceğiz. Bugün bir çağrıda bulundum ve duymayan dostlarımıza bu çağrımı yineliyorum. Bizleri tebriğe gelen partililerimizden ricam çiçek yada çikolata yerine bu sıcak günlerde zor durumda olan ‘Can Dosları’mıza mama getirelim. Biz de ilçe başkanlığı olarak bu mamaları bağışta bulunacağız. Kongremiz tamamlandı. Önümüzde seçimler var. Küslükleri bir kenara bırakıp yolumuza devam edeceğiz. Mevcutta ciddi bir başar yüzdesi var.Bu yüzdeyi aşmak için daha çok çalışmalıyız. Bu parti hepimizin sadece isim değişikliği oldu. CHP 100 yıldır olduğu gibi yaşamaya devam edecek. Bayrağı en tepeye dikmeye söz veriyorum’’ dedi.

 

 

"Şükürler olsun ki inandığım insanlarla yerel seçimlere gidiyorum"

 

 

Önümüzdeki yerel seçimlere inandığı kadroyla yola çıkmanın verdiği mutluluk için şükreden Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, ‘‘Hem ilçe başkanımız Çağlayan Bilgen’e ve ailesine bugüne kadar yaptığı fedakarlıklar, partimize sağladığı katkılar için teşekkür ediyorum. Birlikte çalışmanın her anın gururunu birlikte yaşadık. Önümüzdeki yerel seçimlerde,bu partiyi tekrar iktidar yapacakolan inandığım insanlarla, bir kez daha yerel iktidarın başı olarak seçimlere gidecek olmanın mutluluğuyla Yüce Allah’a şükrediyorum. Destek veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Partimiz yeni üyelerle güçlenecek 100 yıllık partimiz payidar kalacak. Yeni yönetimimize ve başkanımıza hayırlı olsun diyor, görevlerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

 

 

"Daha büyük başarılar kazanacağına tüm kalbimle inanıyorum"

 

 

Partinin mühürünü yeni ilçe başkanı Devrim Seyrek’e takdim eden Çağlayan Bilgen, ‘‘100. yılını kutladığımız Partimiz ulu bir çınar. İnanıyorum ki önümüzdeki yerel seçimlerde başarıyla partimiz 15 büyükşehiri aldığı gibi halkımızın bize olan güvenini inancını korumaya devam edeceğiz. Sizlerin bu başarıda emeği büyük olacak. Umutsuzluğa kapılmadan, yılmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmaya devam edeceğiz. Tüm kalbimle inanıyorum ki sevgili kardeşim Devrim Seyrek yarından itibaren çalışmaya başlayacak ve daha büyük başarılara imza atacaktır. Partimizin mührünü kendisine takdim ediyor ve başarılar diliyorum.’’