POLİTİKA Haber Girişi : 22 Ekim 2021 21:48

CHP'de Selçuk, Cumartesi Saha Siyasetinin Merkezi!

CHP'de Selçuk, Cumartesi Saha Siyasetinin Merkezi!
CHP Güzelbahçe'den Selçuk'a, Rize'den Kars'a, genel merkez, il, ilçe örgütlerinin programlarıyla 'yarın seçim olacakmış gibi' çalışıyor. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ziyareti öncesi Efes Selçuk'ta milletvekilleri stk-mahalle-köy dolaşacak.

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) saha çalışmaları, hafta içi hafta sonu ve coğrafya gözetmeksizin, seçim varmışçasına hız kesmiyor.

 

CHP'liler, geride bıraktığımız haftada 20-21-22 Ekim tarihlerinde Rize ve ilçelerinde 30'un üzerinde milletvekili, parti yöneticisi ve parti üyeleriyle sahada 3 gün boyunca pazar, işyeri, sivil toplum kuruluşu ziyareti gerçekleştirmişti.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, öncesinde 20 Ekim'de saha çalışması yapmak üzere Kars'a ve Susuz İlçesi'ne giden CHP milletvekillerinin, sahada fabrika, işyeri, kahvehane ziyaretleri ardından; 21 Ekim'de Kanaat Önderleri, Muhtarlar ve STK temsilcileri ile buluşmuştu. 

 

Kılıçdaroğlu, aynı gün Kars Gençlik Buluşması'nda da gençlere seslenme ve onları dinleme fırsatı bulmuştu.  

 

CHP, iktidar partisi yöneticilerinin "Tebdili kıyafet, halkımızla bir araya geliyoruz, sorunlarını dinliyoruz" diyerek politik gaf yaptığı ve beraberinde tartışmaların hedefi oldukları haftada, sahada olma sıklığını artırdı.

 

CHP Güzelbahçe İlçe Örgütü mensupları da Kadın Kolları üyelerinin öncülüğünde,  21 Ekim'de "Biz birileri gibi tebdil-i kıyafet değil yakamızda partimizin tanıtım kartları ile sokak sokak dolaşıyoruz" diyerek kapı kapı dolaşarak yurttaş ziyaretlerinde bulunmuştu.

.

Bu tabloya bakıldığında, CHP'nin genel merkezden il ve ilçe örgütlerine kadar sahadan ayağını çekmeyen dinamik bir siyaset yöntemiyle halka dokunma sıklığını artırdığı görülüyor.   

 

KILIÇDAROĞLU'NUN PROGRAMI ÖNCESİNDE DİNLENMEK YOK! 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 24 Ekim 2021 Pazar günü İzmir'de katılacağı programlar öncesinde; milletvekillerini de 23 Ekim Cumartesi günü Efes Selçuk'ta yoğun bir saha çalışması programı bekliyor.

 

CHP İzmir İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığının koordinasyonunda, İzmir Milletvekillerimizin katılımıyla, 23 Ekim 2021 Cumartesi günü Selçuk ilçemizde, esnaf,ve oda ziyaretlerinin yapılacağı, köy ziyaretlerinin gerçekleştirileceği bir saha çalışması yapılacaktır" denildi. 

 

SAHA ÇALIŞMASI ÖNCESİ CHP SELÇUK İLÇE BİNASINDA TOPLANTI

 

CHP İzmir İl Başkanlığı Efes Selçuk saha çalışması öncesinde, Saat 11.00'de, CHP Selçuk İlçe Başkanlığında basın toplantısı gerçekleştirileceği duyuruldu.

 

KILIÇDAROĞLU'NUN 24 EKİM PAZAR

İZMİR PROGRAMI 

Aydın Kuşadası'ndaki ziyaret ve toplantıları ardından İzmir'e gelecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun  üç ayrı programa katılması planlandı. İşte o program:

 

              
11:00 - 12:00        Mobilyacılar Odası Yönetimi ve Mobilyacı esnafı ile buluşma
Yer : Karabağlar Belediyesi Mobilya Akademisi 
         4275 Sokak No:2/1 Aydın Mahallesi Karabağlar

 


12:00 - 13:00        İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi 
            Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi temel atma töreni ve
            Karabağlar Belediyesi toplu açılış törenleri
            Yer : Yurtoğlu Mahallesi 3946/5 Sokak No:6 Karabağlar

 


14:00 - 17:00     İzmir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlar Buluşması
            Yer : Gaziemir Fuar Alanı 

 

17:30             Adnan Menderes Havalimanı’na hareket